„Пирин“ Разлог хвърля Юруков и Димиров срещу „Монтана“ в неделя

пирин разлог

Отборът на „Пирин“ Разлог ще може да разчита на всичките си футболисти за неделния мач с „Монтана“. Той е изключително важен за отбора от Разлог, който няма победа в пролетния дял от шампионата. На всичко отгоре това е и последно домакинство за тази пролет за отбора в Разлог, тъй като заради започващия ремонт на стадиона местния „Пирин“ ще играе домакинските си мачове до края на сезона в Симитли.

Вече са напълно възстановени опитните Йордан Юруков и Николай Димиров. Юруков влезе като резерва при гостуването на „Спартак“ Варна, но бившия футболист на ЦСКА и „Черно море“ все още не е започвал като титуляр с екипа на отбора от родния си град. Завръщането на Юруков и Николай Димиров в средата на терена е добре дошло за треньорското ръководство. Именно тук „Пирин“ Разлог има най-много проблеми. През седмицата на облекчен режим тренираше и бранителят Димитър Наков, но и той ще бъде на разположение за неделния двубой.

В последните дни наставникът на отбора Христо Джоджов е в София, ангажиран с курсовете за треньорски лиценз, и за това тренировките на отбора водеше Димитър Соколов.

Срещата между „Пирин“ Разлог и Монтана е в неделя от 15:30, а главен съдия на мача е Адриан Петров, който е внук на емблематичния за благоевградския футбол Чори Петров.

Е79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене