Ученици на ПМГ – Благоевград ревнаха във Фейсбук срещу директорката си Татяна Ядкова: Оставка!

Татяна Ядкова

Ще започнем този наистина скандално позорен журналистически материал, с един стар, поучителен военен виц. В едно поделение да речем в град Благоевград, командният състав ненавиждали командира. Бил лют, асоциален, заядлив, злобен и коварен. Постоянно младите офицери му търсели цаката, но понеже командирът си бил и на възраст, принципен и уставняк не могли да му намерят нарушение за да го натопят при началството. Един ден обаче командирът събрал на оперативка командният състав, и от напън да им налее акъл в главите си изпуснал душата звучно. Демек, пръднал. Възмутени от миризмата и унижителното действие ,командият състав писали до Генщаба „ Нашият коментар пърди по време на оперативка. Не се държи вече заради годините. Моля пенсионирайте го.“ Няколко дни след това писмо генералите от София върнали телеграма. „ Командирът е наш човек. Докато пърди да се държи, като вземе да се насира, тогава ще се пенсионира.“

Предварително се извиняваме за нелицеприятниет ни език, но няма как метафорично по точно да опишем управлението на с години известната директорка на ПМГ „Акад. С. П. Корольов“ – Благоевград- Татяна Ядкова. Командният и съсав редом с учениците стигната в отчояността си до там че в социалната мрежа фейсбук се появи профил с искането оставката на „вечната“ директорка. Съпругата на разследвания за финансови афери и далавери екс шеф на „булгартабад“ господин Ядков с години налага стрес и унижени над своите подчинени в педагогическият състав и персонала на повереното и от държавата училище. Държи се като истински феодал, и фюрер пишат хората в социалната мрежа. „ Ние сме ученици от Благоевград и околията. Ние не искаме повеце Татяна Ядкова за директор на нашето училище! Ние не искаме да има правила за едни и да няма правила за други! Не искаме политика в училище! Искаме равни права. За това ОСТАВКА на Татяна Ядкова! Назначаване на нов директор..“ , пише още на стената  във въпросният профил.

САМО АКО БАЩА ТИ Е СПОНСОР НА ГИМНАЗЦИЯТА МОЖЕШ ДА ИМАШ ПЪЛЕН ОТЛИЧЕН УСПЕХ!

ЯДКОВА: НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД БЕЗПРЕСПЕКТИВНИ УЧЕНИЦИ! АЗ УЧИХ ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ И СЪМ НАД ВСИЧКИ!

Ралица ВАСИЛЕВА

Профилът появил се във фейсбук  провокира разследващият екип на югозападният таблоид Топ ПРЕСА да започне да нищи около дейността на Ядкова. С всеки изминал ден работа наистина излизат потресаващи неща. Като изцепката и пред родители, настояващи да се даде втори шанс на тяхното дете да си повиши успеха: „Абсурд. Не заставам за безперспективни ученици. Тук ние сме елита. Това е училището на президента Плевнелиев, това е над всичкки.“ Отсякла принципно Ядкова. Въпросното семейство са семейство Александрови от Благоевград. Има един слух който броди в гимназията обаче, и който сериозно дискредитира управлението на „баба Тоти“ както е известна директорката в училището си. Според нея ако родителят на нейн ученик стане спонсор на училището или по някакъв начин помага материално на директорката, то за него нямало да има проблем да напусне училището с  пълен и отличен успех. Ако това последното се окаже вярно, нещо за което ние от топ преса усърдно работим то тогава искането за оставката и е на пълно разумно. Пък и на тази възраст, защо Ядкова сама не пусне кокала виждайки отношението на колегите и към нея. Пък и на учениците. Само от уважението ким годините и отказваме за сега да публикуваме коментарите за нея в интернет. Там нещата са апотресаващи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене