Децата на „Пирин“ ще мерят сили с „Ювентус“ и „Атлетико“(Мадрид) на силен турнир в Сърбия

Това ще бъде формацията на благоевградския тим, родени през 2002 година

Младите надежди ще се включат в престижен международен футболен турнир тази седмица по покана на ФК „Войводина“, който ще поеме изцяло разноските по настаняване и пътуване.

Това е поредното доказателство за добрите отношения между двата клуба, които установиха взаимоотношения по време на международния детския футболен турнир „Kупите на Община Благоевград“ през септември.

14-годишните „орлетата“ ще бъдат водени от треньора Александър Царевски и директора на ДЮШ Васил Петров, а ще мерят сили със сериозни съперници в босненския град Биелина. Двубоите ще се провеждат в уникалната спортна база – Етно село Станишици.

Благоевградските футболисти вече отпътуваха за Сърбия, където ще останат в рамките на три дни. В тяхната възраст, отборите са разпределени в четири групи от по четири отбора и пиринци ще изиграят минимум три двубоя.

Формацията на „Пирин“(Благиоевград) U14 е в една група с босненските „Бамби“ и „Шабац“, както и със сръбския Рудар. В останалите групи личат имената на грандове като „Ювентус“, „Атлетико“(Мадирд) и „ПАОК“. Сред отборите са още и „Войводина“ Нови Сад, както и частната школа „Саво Милошевич“.

Благоевградчани играят на 24.06 от 13:30 с „Бамби“ Тузла, а от 19:20 с „Шабац“. В събота е последния двубой от групата с „Рудар“ Прийедор, който е с начален час 14:00. Елиминационната фаза ще се състои в утре и втурнир сърбия неделя, в следобедните часове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене