Местния печат

„Вяра“

С оздравителен план кметът Гелев бяга от фалита на Сапарева баня, бизнесът забравил за данъците, 200 „честитки” летят към длъжниците, 1,3 млн. лв. са неразплатените капиталови разходи

Кметът на Сапарева баня Калин Гелев затяга колана, за да избегне фалита на общината. С натрупаните 1,3 млн. лв. неразплатени капиталови разходи министър Владислав Горанов сложи Сапарева баня в списъка на общините пред фалит.

Заради забележка на пътя Тодор Тодоров заплаши с пистолет братята Александър и Марио Бачеви и колегата им Кирил

Тодор Тодоров от Дупница заплаши с пистолет трима мъже насред кръстовището при Рампата в Дупница заради забележка, че е паркирал неправилно.

Световен рекорд! Бизнесменът Константин Чомаков от Дупница улови 14-килограмова пъстърва звяр в яз. „Дяково”

Бизнесменът Константин Чомаков от Дупница подобри световния рекорд и улови най-тежката пъстърва в света. Уловът на Чомаков тежи цели 14,300 кг. Звярът се закачил на въдицата му в 20 часа на 16 юни. Досегашният световен рекорд за голяма пъстърва е 11,200 кг.

Община Благоевград купува ски зона „Картала”  за 3 750 000 лв., изплаща сумата за 10 години

Община Благоевград е в напреднали преговори с Българо-американската кредитна банка, за да стане едноличен собственик на ски зона „Картала“ в Рила планина.

Затворникът Георги Лазаров от Овчарци се подпали пред болницата в Дупница, хора от Яхиново: Приятелката му Димитринка заживя с друг

63-годишният Георги Лазаров от дупнишкото село Яхиново се самозапали пред Транспортна болница в Дупница, докато е пуснат в отпуск от затвора в Бобов дол.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене