Да теглим чертата дотук: Трима Гоцеделчевски футболисти със силни трансфери в новата Висша лига

Новото попълнение на Левски ДимитърПиргов не скри задоволството си от трансфера на „Герена“. Бранителят, който бе част от златното поколение на Пирин(Гоце Делчев), направи днес първа тренировка с новия си тим, след като премина при сините от Славия.
„Чувствам се перфектно. Атмосферата е, както очаквах, на много професионално ниво. Чака ни много работа и дано се подготвим максимално добре за предстоящите мачове. Целите пред Левски винаги са били много високи. „, коментира Пиргов.

Екзотичният гоцеделчевец Георги Пашов, пък се завърна в Славия, след като премина успешно медицински прегледи. Защитникът се присъедини към лагера на „белите“ в Банско в края на миналата седмица и ще бъде картотекиран за предстоящите мачове на отбора от предварителните кръгове на турнира Лига Европа.
Бившият младежки национал Пашов беше собственост на Славия в периода 2012-2014 година, но тогава не успя да се наложи в първия състав на столичани.
Бранителят, който през миналия шампионат носи екипа на Монтана, отказа оферта от страна на Нефтохимик, който беше поканен да участва в елита от сезон 2016-2017.

Гоцеделчевският Бербатов – Виктор Шишков, също се завръща в „А“ група, след като изкара един сезон в третодивизиония гръцки Епископи(о.Крид), където отбеляза 11 гола.

Тези дни 30 годишния нападател парафира официално с тима на Локо Горна Оряховица, потвърдиха от ръководството на дебютантите в елита. Той е подписал договор за една година с опция за удължаване, ако представянето му е на ниво.

За Шишков това ще бъде завръщане в родния елит, след като направи сезон за „Берое“, след като с головете си преди време, торпилира Пирин Гоце Делчев за исторически първи сезон във футболната ни А група.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене