Неврокопчаните Виктор Шишков и Атанас Фиданин се събраха

Двамата ще играят заедно с екипа на новака в „А“ група „Локомотив“(Горна Оряховица), след като двете страни се разбраха

Колоритният нападател е четвъртото ново попълнение на новия си тим, потвърдиха от клубното ръководство Единственият детайл, който се знае относно договора му е, че играчът е подписал за една година. Той ще има опция да поднови своите взаимоотношения с „железничарите“ с още една по схемата 1+1, което ще зависи от неговото представяне.

атанас фиданин

Атанас Фиданин

Там пък сред основните състезатели е Атанас Фиданин, който играе успешно в Горна Оряховица вече втора година като през това време стана и капитан на тима.

За родения в Гоце Делчев нападател Виктор Шишков това ще бъде завръщане в родния елит, където игра с екипа на „Берое“, а не с „Пирин“(Гоце Делчев), както някои грешат мнозина. Истина е обаче, че той имаше сериозен принос за спечелването от неврокопчани на виза за елита през 2012.

За последно нападателят игра в гръцкия „Епископи“(Ретимно), където се подвизаваше през пролетта и помогна със свои попадения за спечелването на Купата на остров Крит. 29-годишният Шишков отбеляза още 11 попадения за тима си във всички надпревари само за няколкото месеца, в които бе там.

Иначе острието е родено на 7 септември 1986 г. и прави първите си крачки в ДЮШ на „Пирин“(Гоце Делчев), където дебютира в мъжкия футбол като състезател в „Б“ група. Неговата професионална кариера освен това е минала през „Пирин“(Разлог), „Берое“, Банско и арменския „Алашкерт“, който някои от феновете през тази година виждат като участник в евротурнирите.

Освен Шишков новакът в А група договори още трима играчи – вратаря Стефано Кунчев,

Николай Дичев

Николай Дичев

който ще се конкурира с Радослав Рашков и бившият страж на „Левски“ Пламен Колев – Пацо Тигъра, а така също халфът Николай Христов, който игра в Македония. Другото ново име в „Локомотив“(Горна Оряховица) е централният защитник Николай Дичев от ЦСКА, с когото отново се събират, след като преди време играха заедно в Банско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене