Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Пребитата от Отвертката дупничанка Милена Очкова: Съдията от дупнишкия съд Добринка Зафирова ме заплаши: Или сключваш извънсъдебно споразумение с Николай Радев, или ти друсвам присъда

Дупнишкият съдия Добринка Зафирова ме заплаши с въпроса: Ти присъда ли искаш? – по повод отказа ми да сключа извънсъдебно споразумение с най-големия бияч на Дупница Николай Радев.  Това обяви пребитата преди две години от убития Николай Радев – Милена Очкова от Дупница.

Главният свидетел срещу Галеви Антонио Якимов: Отвертката ме смаза, живея втори живот, отиде си убиец, изнасилвач, побойник, лъжец, вербуван от всички, от малък бе в компанията на биячите на Галевите

„Отмъщение, а не любовна драма е най-вероятната причина за убийството на гарда на Братя Галеви – Николай Радев-Отвертката”. Това разкри пред наш репотер в редакцията на вестника ни Антонио Якимов, основен свидетел по делото на двамата дупнишки братя. По думите му отмъщение от страна на засегнат баща, чиято дъщеря е станала жертва на изнасилване от Радев, е най-вероятно причината за убийството му.

„Вяра” първи информира: Съратниците на Братя Галеви от Дупница Конана и Отвертката летят два пъти в месеца до Дубай?!

Личният телохранител на изчезналите дупнишки бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов Георги Градевски-Конана и сподвижникът им Николай Радев-Отвертката летят по два пъти в месеца до Дубай, съобщиха източници на вестник „Вяра”. Тази информация даде повод спецслужбите да разследват връзки на Братя Галеви с Дубай.

Неизвестен кюстендилец премаза с жигули майката на полицай Бисер Цеков – Добринка, и избяга, съпругът й изпадна в шок

Неизвестен шофьор помете с жигулито си пред дома й в Кюстендил Добринка Цекова, майка на дългогодишния полицай от Охранителна полиция Бисер Цеков.

Инцидентът стана малко след 13 ч. вчера на метри от блок 52 в кв. “Могилата”, където живее възрастната жена. Със съпруга си Добринка вървяла по локалното платно, когато водач на бял автомобил “Жигули” я ударил в гръб и продължил. Очевидец на инцидента стана Галина Стоянова, която била на отсрещното кафене.

Новият вр.и.д. директор на културната институция представен официално в Благоевград: Петър Радевски обеща да върне славата на Камерна опера, изненадан е, че част от оркестрантите не били на работа

„Изкуството не може да се капсулира, то трябва да бъде близо до хората. Затова ще насоча усилия в отваряне на Камерна опера към почитателите на тази музика.” Това обеща новият вр.и.д. директор на Камерна опера – Благоевград Петър Радевски на пресконференция в Благоевград. Той беше официално представен вчера от зам.-кмета Валери Смиленов и Христина Шопова – директор на дирекция „Хуманитарни дейности“ в община Благоевград.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене