1 млн. лева – мизата на свободата на Тотев!?

Докъде стигна ревизията на дългогодишното
управление на Андон Тотев?“, се питат постоянно санданчани. Слухове тръбят, че екс-кметът си е купил комфорт от правосъдието.

 Лили ЦВЕТКОВА

В последните седмици в устата на жителя на красивия Сандан­ски е името на бившия кмет, Ан­дон Тотев. „Къде е?, „Как е ?“, „С кого е?“, „Умрял ли е?“, „Жив ли е?“ – хиляди въпроси без отго­вор. Недоумението е, че всички го търсят, а него го няма. Няма го, защото всички, които го видят ще му търсят смет­ка за управле­нието. Тук изниква още един въпрос, защо компетенцията в Сандански не го търси и не го пита? Всичко живо от поли­тическия елит в града спря да говори за него, поне не откри­то, а само на ушенце. Няма кой да поиска отговорност за действията му, или по-точно – за пълното му бездействие при управлението му.

Откъде дойдоха всички тези пари на стареца – пари, които миришат на л*йна? Ис­тина ли е, че Тотев си е платил на висш магистрат от града да не го пипа? Няма и как да е другояче, след като всичките му мръсотии останаха безна­казани.

С извинение, ще се повто­ря – хиляди въпроси без от­говор. Неприемливо за нас и недостойно за такъв „голям“ в очите на санданчани, ка­къвто се изкарваше г-н Андон Тотев.

Ние от „Запад-ЮГ“ сме единствената свободна и не­зависима медия за региона на Сандански и Петрич, която не спира да рови, да се опит­ва, да пита относно въпроса. И няма да спрем! Защото за нас прозрачността на едно управление, независимо как­во е то, е най-важната стъпка към добрия живот на чове­ка. Така или иначе старият г-н не ни вдига телефона, за да обясни защо се крие като мишка, редно е вече да зададем въпросите към ко­румпираната компетенция в Сандански – всичко пълно и равно ли е, че за нищо не му се иска сметка?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене