Ексклузивно! Кирил Добрев: „Агромах“ брани Лазар Лазаров! Сядам на полиграфа, но заедно с Бачев

Депутатът от БСП Кирил Добрев е готов да седне на детектора на лъжата, за да докаже обвиненията си срещу шефа на „Агромах“ Методи Бачев, които отправи към него в кулоарите на парламента, но заяви, че ще го направи само, ако и той се подложи публично на същата процедура.

Това заяви Добрев ексклузивно пред ПИК.

„Агромах“ изместват фокуса на нашето изявление, за да спасят Лазар Лазаров. В крайна сметка не е виновен този, който яде баницата, а този му я дава“, каза депутатът.

„Разбира се, нормално е да се втурнат в негова защита, защото, както се разбра от всичко досега, Лазаров е човекът, който им е дал поръчки за над 300 милиона. Няма проблем да седна на полиграфа заедно с г-н Методи Бачев. Само че имам две условия преди това. Искам първо той да седне на тоя полиграф и да обясни с колко пари е бил пълен сакът и тези пари за какво са били – за заплати, за командировъчни, за рушвети, за оборотни средства или са пари на друго лице?“, отправи предизвикателство Добрев към Бачев.

И обеща: „След като отговори на тези въпроси пред полиграфа публично, сядам и аз с него. Само че предлагам да раширим компанията на разговора. И в този разговор заедно с нас да седне и регионалния министър Лиляна Павлова.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене