Пореден успех за вината на изба Uva Nestum

Пореден успех за вината на изба Uva Nestum. Rubin & Merlot, 2013, Uva Nestum и Rose Uva Nestum 2015 спе­челиха сребърен и бронзов медал в петото юбилейно издание на Международния Балкански Винен Конкурс 2016.

В условията на съвремен­ния винен пазар не е дос­татъчно да произвеждаш добро вино. Почти всеки, ан­гажиран в индустрията, про­извежда добро вино. Дори и значителни подобрения в качеството на продукта от година за година не са достатъчни, за да го по­ставят в челните редици на познатите и желаните от потребителите и цени­телите марки. Конкурент­носпособността ни днес зависи от способността на производителя да усъвършенства продукта си по-бързо от конкурен­цията, която се стреми към същото. Ако търсите място, където този про­цес протича с главоза­майваща скорост, дайте шанс на Балканите! Оп­итайте вината им! Исто­рия, традиция и страст никога не са се смесвали така естествено…

Това е философията на организаторите на конкурса The Balkans International Wine Competition, който се проведе от 26 до 29 май в София.

Голямата награда от Международния Балкан­ски Винен Фестивал е уикенд за двама в ком­плекс Uva Nestum Wine & SPA.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене