КРАЙ НА ГРЪЦКАТА ДРАМА! Бербатов се разведе с ПАОК окончателно! Бербатов не оправда високата си заплата, коментират гръцките медии

Димитър Бербатов скъса с гръцкия ПАОК. Това съобщи днес президента на солунския гранд Любош Микел.

„Бербатов няма да продължи да носи екипа на ПАОК. Ръководството на клуба взе решение да не му предлага нов договор“, обяви той.

До действащия контракт на Бербо остават няколко дни – той е до 30 юни.

Очаква се в следващите дни да стане ясно бъдещето на Бербатов. Според запознати вариантите пред нападателя са няколко – да продължи кариерата си в някое екзотично първенство, да се завърне в Англия или да спре с футбола.

Димитър Бербатов подписа с комшийския тим на 2 септември 2015 г. срещу заплата от близо 2 милиона евро. Към договора на българина имаше и различни бонуси за поне 600 хиляди евро. В Гърция, пък пишат, че ПАОК най-накрая са се отървали от нападателя, който не успя да оправдае очакванията, но все пак е прибрал 1,6 млн. евро без данъци.

Димитър Бербатов пристигна в ПАОК през лятото на 2015 година. Взе участие в 17 мача в гръцкия елит, отбелязвайки само четири гола. В последно време се появиха слухове, че може да се завърне в ЦСКА, но агентът на Бербатов – Емил Данчев – напълно отрече за подобен ход.

retro.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене