Стефан Делиов: Вестник „Вяра” лъжат за всичко!

Стефан Делиов спази обещанието си!

Stefan DТоп Преса е единствената медия с която наскоро катастрофиралият реши да разговаря и да каже истината, пред обществото. Срещаме се със Стефан, който все още има конци от операцията на дясната си ръка. На 4-ти април  Делиов се заби с автомобила си в дърво. Местните ежедневници започнаха да си измислят екшън случки просто, за да е по- интересно. Каква е истината разказва пострадалия само и единствено пред Топ Преса.

Да започнем с това, от кога си собственик на въпросната Alfa Romeo GT?

– Колата я купих два месеца, преди катастрофата. Много хубав автомобил, спортен… Аз ходех на регламентирани състезания на Сапарева Баня, на Серес… Доста години не се бях занимавал с този спорт. За това с моята приятелка купихме тази кола, за да можем да се върна в състезанията.

AlfaДа кажем само пред нашите читатели, че ти караш от много време , за да не си помислят, че имаш книжка от два месеца…

– Ооо в никакъв случай да не си мислят това, аз не съм нов шофьор, аз се състезавам от 18 – годишен…

Какъв ти е последния спомен, преди катастрофата?

–  Помня, че си карах по улица “Калина” в квартал Еленово, зад блок №73, карах си нормално, пред мен даже имаше друга кола, аз си карах и изведнъж пред очите ми тъмно петно. Това е всичко, което помня. Когато се осъзнах, аз вече се бях ударил. Видях едно дърво на сантиметри, пред лицето ми.

Обиден ли си на вестник “Вяра”, че така си измислят неща за теб?

– Ами, глупаво е,  глупаво е… Защото колко приятели ми се обадиха, защото те знаят. Примерно, пиян  аз няма  да се кача да карам… най-малкото което е. Приятелката ми също не беше много доволна. Защото това стигна до нейните родители. Тя казала, че не е била с мен, в един момент все едно тя лъже, ама по вестниците пишат така… излишна интрига…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

Viara

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене