Заловиха зловещия екзекутор на Ислямска държава Булдозера. Жестокият мъж се разхленчи (видео)

130-килограмовото страшилище на „Ислямска държава” – Булдозера, прочул се с бруталните екзекуции на пленници на групировката, беше заловен от сирийската армия

Появи се и видео, на което се вижда огромният мъж, с вързани ръце и гол до кръста, който е натоварен на ремаркето на камион, съобщава „Дейли Мейл”. На същото видео жестокият иначе последовател на радикалната идея хленчи като малко дете и от якия иначе екзекутор, известен като член на т.нар. комитет по накълцването на терористичната групировка, който се разпореждаше с живота и здравето на хората не е останало нищо. След пленяването му около него се събрала огромна тълпа хора, надпреварващи се да се снимат с него, докато той пъшка и охка. Мъжът, известен само с прякора си, беше отведен от представители на сирийските въоръжени сили.

Булдозера си спечели кървава слава, след като обезглави и осакати десетки пленници, сред които и деца, на които отряза крайници. Той се е появявал няколко пъти на снимки, разпространявани от ИД, облечен в черни дрехи и с покрито лице, как обезглавява жертвите си с огромен меч.

Миналата година 14-годишно момче разкри ужасяващи подробности за това как Булдозера му отрязал крака и ръката, защото отказал да се присъедини към „Ислямска държава”. Главорезът дори събрал група деца да наблюдават изпълнението на наказанието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене