Разкъсана облачност, привечер нахлува студен въздух

Днес ще има разкъсана облачност, значителна над Източна България, където след обяд, на места ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен, в Дунавската равнина временно и силен северозападен вятър. Привечер в североизточните райони вятърът ще се ориентира от североизток и с него ще нахлуе студен въздух. През нощта срещу неделя на отделни места в Североизточна България дъждът ще премине в сняг, но валежите бързо ще спрат. Максималните температури ще бъдат между 11° и 16°.

За Гоце Делчев максималната температура днес ще е 17°, а минималната ,

За Благоевград 14°/ ,

Банско 13°/,

Разлог 14°/,

Дупница 11°/3°,

Кюстендил 11°/2°,

Перник 10°/,

Сандански 15°/,

Петрич 15°/

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца – ще остане без съществена промяна, привечер ще започне да се повишава.

Над планините ще има разкъсана облачност, по-значителна над Стара планина. Почти без валежи. Ще духа умерен, по билата и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°, на 2000 метра – около 0°.

Над Черноморието ще има значителна облачност и на места, главно в северната част ще превали слаб дъжд. Ще духа до умерен северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от североизток . Максималните температури ще са между 10° и 14°. Температурата на морската вода е 8-9°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене