Таксиметров шофьор и клиентът му хванати да превозват крадени вещи

полиция

Досъдебно производство е започнато в РУП – Рила вчера срещу таксиметров шофьор от Благоевград и неговия „клиент“ – 26-годишен мъж от с. Яворница, община Петрич.
В спрения за проверка автомобил се превозвали моноблокове, ПВЦ тръби, изолационни тръби теракотни плочки, които се оказали обект на кражба. Те били задигнати от хотел в района на община Рила, в който тече ремонт. Вещите са иззети, работата по случая продължава.
Досъдебно производство е започнато в РУП – Дупница срещу двама мъже от с. Овчарци, извършили кражба на дограма и порцеланови мивки от сградата на училището в селото. Те са установени при проведени оперативно-издирвателни полицейски действия след подаден сигнал за извършена кражба.
Други две извършени кражби са заявени вчера. От апартамент в Кюстендил са отнети накити и 10 лв., от магазин за парфюмерия в Дупница са откраднати неустановено количество козметични продукти.
Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи. Районните управления в Кюстендил и Дупница работят по установяване на извършителите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене