ХОРОСКОП ЗА 21 МАЙ

Съветът на Луната

Луната преминава от Скорпион в Стрелец. Родените в един от двата знака и хората, които имат Луна или асцедент в един от тях, са податливи на проблеми с половите органи и черния дроб. Не прекалявайте с алкохола.

Честит рожден ден на родените на 21 Май!

Честит рожден ден НА РОДЕНИТЕ НА 21 Май! Вашата лична година в периода от рождения ви ден до 31 декември е изцяло на материален възход. Ако се стремите към нова или допълнителна доходна работа, направете крачката сега. Личните отношения са проблемни, тъй че не се опитвайте да ги хармонизирате, защото ще ги досъсипете.

ОВЕН

Днес ва­ше­то вни­ма­ние­ ще е зае­то ос­нов­но с раз­ре­ша­ва­не на се­меен спор. Мал­ки­те про­пус­ки, греш­ки и не­до­вър­ше­ни ра­бо­ти в събота ще ос­та­нат не­за­бел­яза­ни за мно­зи­на, но вие ще сте при­тес­не­ни, до­ка­то не ги от­стра­ни­те. Зах­ва­щай­те се са­мо с не­ща, с кои­то ще се спра­ви­те бе­зуп­реч­но. Във фи­зи­чес­ко и  емо­цио­нал­но от­но­ше­ние сте на ста­бил­ни по­зи­ции.

ТЕЛЕЦ

В съ­бо­та си из­ясне­те кои ас­пек­ти в жи­во­та ви изи­скват по­ве­че вни­ма­ние. Из­вън во­до­вър­те­жа на съ­би­тия­та сте и то­ва мо­же да ви до­не­се го­ле­ми неп­рия­тнос­ти. Зае­ме­те се със за­ни­ма­ния с ак­тив­но­то уча­стие на лю­би­ми­те си хо­ра. В служ­ба­та пред­ло­же­те по­мощ­та си на ко­ле­га, кой­то е из­пад­нал в зат­руд­не­ние, той ще ви се от­бла­го­да­ри по­-късно.

БЛИЗНАЦИ

Пос­та­рай­те се днес да не прояв­ява­те ак­тив­ност и въоб­ще ни­що да не пред­прие­ма­те за пром­яна и по­добр­ява­не на ва­ши­те от­но­ше­ния. Не бих­те и мог­ли да из­мис­ли­те по-не­под­ходящ ден за по­доб­на дей­ност. Ако ва­ша­та по­ло­вин­ка е об­хва­на­та от ид­еи за по­доб­на дей­ност, не­ка тя да дей­ства и да пра­ви про­ме­ни­те. Не от­ми­на­вай­те не­ред­нос­ти­те, а се пос­та­рай­те да ги от­стра­ни­те.

РАК

Денят ще бъ­де ин­те­ре­сен и по­ле­зан за вас, тъй ка­то е свър­зан с при­до­би­ва­не на нов опит и от­кри­ва­не на при­мам­ли­ви пер­спек­ти­ви. Трябва да сте го­то­ви да нап­ра­ви­те пър­ва­та крач­ка. Тя мо­же да е рис­ко­ва­на и труд­на, но ще ви да­де въз­мож­ност да из­пре­ва­ри­те кон­ку­рен­ти­те и да се доб­ли­жи­те до цел­та. Па­зе­те се от не­доб­ро­же­ла­те­ли с мас­ка­та на прия­тел­ско раз­по­ло­же­ние.

ЛЪВ

Фи­нан­со­ви­те проб­ле­ми мо­гат да се появ­яват и да из­чез­ват, но днес па­рич­ни­те въп­ро­си ще се ока­жат под кон­тро­ла на хо­ра, кои­то имат влия­ние над вас. На­пом­не­те им, че сте в със­тоя­ние са­мос­тоя­тел­но да се справ­яте със свои­те за­да­чи, под­кре­пе­те ду­ми­те си с дей­ствия. В пос­лед­но вре­ме сте  нап­рег­на­ти в оча­ква­не на неп­ред­ви­де­на си­туа­ция в служ­ба­та, но ни­що ло­шо не ви зас­тра­ша­ва.

ДЕВА

Де­ви, днес ще сте зат­во­ре­ни, пред­по­чи­та­те да за­па­зи­те свои­те мис­ли за се­бе си. От дъл­го вре­ме ги крие­те от всич­ки, но та­ка са­мо си вре­ди­те. Не се стра­ху­вай­те да спо­де­ли­те с до­ве­ре­но ли­це как­во ви при­тесн­ява. Някои от вас ще имат пре­ки кон­так­ти с хо­ра, от кои­то за­ви­си биз­не­сът им. Ако ис­ка­те да има­те ус­пех в про­фе­сия­та, проя­ве­те по­ве­че такт към парт­ньо­ри­те.

ВЕЗНИ

На­ми­ра­те се в тру­ден мо­мент, но ще по­лу­чи­те под­кре­па от хо­ра, кои­то по-ра­но са­мо са ви кри­ти­ку­ва­ли. При реа­ли­за­ция­та на ва­ши­те пла­но­ве, ще по­лу­чи­те “едно рамо” и от род­ни­ни, кои­то дос­ко­ро са се из­каз­ва­ли нео­доб­ри­тел­но. Денят е мно­го под­ходящ за пре­мах­ва­не на всякак­ви се­мей­ни раз­ног­ла­сия и уре­жда­не на от­но­ше­ния­та с по-въз­рас­тни­ приятели.

СКОРПИОН

Уве­ре­ни и не­пок­ла­ти­ми са Скор­пио­ни­те в съ­бо­та, пре­жив­яват про­фе­сио­на­лен въз­ход. Ако от вре­ме на вре­ме се съмн­ява­те в се­бе си, се по­съ­вет­вай­те с ком­пе­тен­тни хо­ра, кои­то ще ви да­дат пра­ви­лен съ­вет. Пре­це­не­те си­туа­ция­та и проя­ве­те тър­пе­ние пре­ди да взе­ме­те око­нча­тел­но ре­ше­ние по да­ден въп­рос. Вярвай­те в ин­туи­ция­та и точ­на­та си пре­цен­ка.

СТРЕЛЕЦ

Днес нас­трое­ние­то ви няма да бъ­де мно­го ста­бил­но. У вас ще се поя­ви же­ла­ние да нау­чи­те не­що но­во и да се по­ка­же­те от нео­чак­ва­на стра­на. Доб­ре ще пре­ми­нат сре­щи­те ви с прия­те­ли, важ­но­то е да се от­пус­не­те и да заб­ра­ви­те за проб­ле­ми­те си. Трудности ще имат онези от вас, които имат нова работа. Ро­ман­тич­но­то ув­ле­че­ние, за­поч­ва­що през то­зи ден, ще до­ве­де до за­раж­да­не на се­риоз­ни чувс­тва.

КОЗИРОГ

Ко­зи­ро­зи­те са го­то­ви да опи­тат щас­тие­то си на но­во поп­ри­ще, а днеш­ният ден е мно­го под­ходящ за пра­ве­не на пър­ви крач­ки в из­бра­но­то нап­рав­ле­ние. Ще ви се на­ло­жи да дей­ства­те твър­до, кое­то няма да се ха­ре­са на всич­ки. Денят мо­же да бъ­де свър­зан с прек­рат­ява­не на от­дав­наш­ни от­но­ше­ния. Ве­чер­та е въз­мож­но да по­чувс­тва­те преу­мо­ра и не­раз­по­ло­же­ние поради пренапрежение и по-голяма доза стрес. Релаксирайте.

ВОДОЛЕЙ

Ни­ко­га не сте ис­ка­ли да дей­ства­те по чуж­ди ука­за­ния и да прие­ма­те за­по­ве­ди. Спо­ри­те до­ри и за не­ща, кои­то не раз­би­ра­те чак тол­ко­ва мно­го. Ва­ше­то ве­ли­ко­ду­шие днес ще бъ­де ярко из­ра­зе­но – ако има­те въз­мож­ност да за­рад­ва­те няко­го без по­вод, ще нап­ра­ви­те и не­въз­мож­но­то, за да ста­не то­ва. Ще об­гра­ди­те с по­ве­че лас­ки и гри­жи лю­би­мия си чо­век, той ви е пре­дан док­рай и той ще донесе търсения уют и спокойствие.

РИБИ

Днес Ри­би­те, раз­чи­та­щи на лес­на по­бе­да в про­фе­сио­нал­на­та сфе­ра, ще бъ­дат ра­зо­ча­ро­ва­ни. Опи­твай­ки се да про­ме­ни­те си­туа­ция­та към по-доб­ро, вие ще до­пус­не­те греш­ки, от кои­то не­за­бав­но ще се въз­пол­зват не­доб­ро­же­ла­те­ли. Най-доб­ро­то, кое­то мо­же­те да нап­ра­ви­те, е да не предприемете ни­що важ­но и да се кон­цен­три­ра­те вър­ху ре­ша­ва­не­то на дреб­ни за­да­чи. Ще се наложи да разрешавате семейно-роднински скандал.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене