Хороскоп за 23 юли

ОВЕН

Вашата сигурност се гради върху два стълба – дома и професията. Тъй че, ако действате като защитници на тези важни компоненти в живота ви, е изключено да сгрешите фатално.

ТЕЛЕЦ

Вторник носи делови късмет, оказва се и доста успешен ден за обществени контакти. Повечето от Телците са претоварени от задължения, но намерете време за деловите си партньори. Пазете се от прибързани решения, постарайте се да бъдете изчерпателно осведомени.

БЛИЗНАЦИ

Във вторник Близнаците ще се радват на късмет и сполука, особено по отношение на работата си. Днес съдбата е доста противоречива и доказва вътрешното раздвоение и разпиляване на силите. Мобилизирайте всичките си сили за успешно довеждане на делата си докрай.

РАК

В делово отношение вторник е нервен и трябва старателно да заобикаляте караници, особено на работното място. Професионалният ден ще премине успешно, но вашите възможности за действия са по-големи извън службата.

ЛЪВ

И за Лъвовете вторник ще бъде тежък и нервен ден, но не сте лишени от шанс за справяне с проблемите. Ще имате неприятен случай на измама от страна на ваш скрит противник. Бъдете внимателни и бдителни. Действайте с едно наум спрямо подвеждане.

ДЕВА

Във вторник главното за Дева е да не изпускат набраната скорост и да действат според намеренията си. Делата ви са много и трябва да бъдете напълно концентрирани, за да успеете да ги отхвърлите като завършена работа. Внимавайте с емоциите и импулсивните действия, могат да ви злепоставят.

ВЕЗНИ

Някои от вас свързват днес притесненията си със службата, където не е изключено сблъсък с жена. Необходимо е само да се защитите достойно и да знаете, че историята е плод на клевета от страна на недоброжелателка. Вторник е много благоприятен за провеждане на срещи и контакти.

СКОРПИОН

Скорпиони, пазете се от конфронтация с жени. Освен това негативно контактуване денят не предлага напрежение в други сфери от дейността ви. С подчертано значение са контактите и разговорите, където ще разберете интересуваща ви информация.

СТРЕЛЕЦ

Любовните импулси атакуват съзнанието ви и ви дистанцират от дневните задачи. Повечето от вас ще съумеят да ги превъзмогнат, но някои ще бъдат гневни през целия ден. Непредвидени събития ще ви принудят да промените програмата си, не е изключено спешно да заминете. Ще постигнете разбирателство с ваш партньор в бизнеса по важни въпроси.

КОЗИРОГ

Вторник протича в рамките на нормалното. Той е щастлив и късметлийски ден по отношение на лични и домашни дела. Днес успехите ви имат отношение към служебните задължения и обществените контакти, които се очертават да бъдат полезни. На работното място се налага да бъдете предпазливи, защото застрашавате делата си.

ВОДОЛЕЙ

Днес ведрото ви настроение ви дава нови сили за печеливши действия. Ако се настроите за срещи и контакти, сигурно ще постигнете целите си. Неприятното нещо, което вие отдавна повтаряте, е, че се заемате постоянно и едновременно с разнородна дейност.

РИБИ

Денят е напрегнат поради неочаквано възникнали задължения. Усърдието ви е забележително и ще се справите перфектно със задачите си. Сега е времето, в което успешно можете да промените своя имидж и да осъществите контакти на едно по-високо ниво. Това ще бъде оценено от началниците ви.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене