10-годишен юбилей отбелязва ОДЗ „Радост“, гр. Разлог

През 2006 г. с постановление на Министерски съвет всички детски заведения в община Разлог се обединяват. Така всички филиали от населените места в общината се сливат в Обединени детски заведения “Радост“.

Своя 10-годишен юбилей ОДЗ „Радост“ отбелязва със спортен празник, който тази година съвпада и с приключването по проект „Спорт за децата от детските градини“ на МФВС ,в партньорство с ФК“Пирин 2002″ гр. Разлог и Бизнес център“Места“ гр. Разлог. Проектът се печели за 4-та поредна година, като чрез него се развиват спортните умения на малчуганите, след целогодишната работа с тях от страна на треньорите от ФК“Пирин 2002″. В спротния празник, който се проведе Спортна зала „Септември“ град Разлог, взеха участие деца от подготвителните групи на всички филиали в общината.

В момента в ОДЗ „Радост“ се обучават 800 деца, разпределени в 13 филиала във всички населени места на община Разлог. За тях се грижат 64 души педагогически персонал и 80 души непедагогически.

На празника присъстваха инж. Красимир Герчев – кмет на Община Разлог, Венцислав Гърменов – зам.-кмет по социалните дейности, кметове на населени места.

Екипите и наградите на децата за спортния празник и юбилея са осигурени по проекта.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене