Sociate Generale Експресбанк със стилен коктейл за клиенти в Комплекс „Барото“ – Гоце Делчев

IMG_6268„Societe Generale Експресбанк – Партньор на бизнеса“ – това бе темата на презентацията, която финансовата институция организира за клиенти в гр. Гоце Делчев. Идеята на съби­тието бе да представи по ди­ректен начин в неформална среда продукти за бизнес кли­енти и новите възможности за финансиране през 2015г.

Сред атрактивните програ­ми на Societe Generale Експресбанк са кредити „Джереми“, по която банката си партнира с европейски програ­ми. Бизнес кредит „Джереми“ е с два пъти по-ниска лихва и без такса за управление, раз­мерът му е до 2 млн. евро със срокове за погасяване от 12 до 120 месеца и е целево пред­назначен за български микро, малки или средни предприя­тия. Програмата се предлага за финансиране на инвес­тиционни проекти и е активна до края на 2015г.

IMG_6259 (2)

Регионалният директор на Група Благоевград Иво Здравков представи на партньорите си атрактивните нови продукти, които предлагат за улеснение на бизнеса.

Сред новости­те в пакета про­дукти на бан­ката е специалната програма „Експерт“, насочена към кли­ентите със свободни професии – лекари, юристи, икономи­сти, артисти и др.

Кредитът се отпуска за по­купка на недвижими имоти, оборудване и всякакви други разходи, нужни на специали­стите, решили да започнат са­мостоятелна професионална практика.

Специалното пред­ложение на банката към търговците е про­грама „Посока“. Тя им предоставя гъвкава възможност за покри­ване на временния недостиг на оборотни средства чрез овърдрафт без обезпече­ние в комбинация с ПОС-терминал за меж­дународни и местни дебитни и кредитни карти.IMG_6261

Бизнес пакетите ALL IN също предизвикват значителен интерес, тъй като са комбина­ция от основните про­дукти и услуги за ежедневно банкиране на една обща ме­сечна такса.

За Societe Generale Експресбанк

Групата Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-го­леми            финансо- и институции в България. В нея влизат банката Societe

Generale Експресбанк и ней­ните дъщерни дружества – Sogelease България, Societe Generale Факторинг и асоции­раното й дружество – живо- тозастрахователната компа­ния Sogelife България. Заедно със своите 1 500 служители, Societe Generale Експресбанк се стреми да предлага на кли­ентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни проду­кти и услуги при изгодни цено­ви условия. Банката е носител на множество награди, сред които „Най-добра банка в Бъл­гария“ от международното фи­нансово списание Euromoney за 2012 г. Наскоро рейтинговата агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния рей­тинг на Societe Generale Експресбанк – ‘BBB+’ със стабилна перспектива, който е възможно най-високия рейтинг, даван от Fitch на финансова институ­ция в България.

  • 74% от капитала са собственост на Societe Generale Group;
  • 26 млн. лв. нетна печалба за 2013 г.;
  • 170 млн. лв. нетен банков доход за 2013 г.;
  • 4 млрд. лв. общ обем на ак­тивите към края на 2013 г.;
  • 149 офиса;
  • повече от 400 000 клиенти.

www.sgeb.bg

www.facebook.com/sgeb.bg

IMG_6262

IMG_6265

IMG_6266

IMG_6267

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене