ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ

зодии

ОВЕН
Запазете общуването си с другите на формална основа, дори с любимите и съпрузите си. Може да ви се наложи да действате заедно в приятелска, но безпристрастна атмосфера. Очертайте заедно със съдружниците си бъдещите планове. Съществува риск в сърдечните ви отношения.

ТЕЛЕЦ
Не таете обида към човек, който неволно е допуснал грешка. Не приписвайте на околните намерения, които дори не са им хрумвали. Би било добре да изведете децата сред природата. Ако обсъдите проблемите си с брачния или емоционален партньор, напрежението ще падне.

БЛИЗНАЦИ
Ако споделите любимото си хоби с партньора си, и двамата ще изпитате огромно удоволствие. Не хабете пари за необмислени покупки за дома. По-добре наблегнете на качеството, а не на количеството, за да не съжалявате по-късно за избора си. Не се поддавайте на манипулации.

РАК
Денят ще бъде щастлив за тези, които могат да си останат у дома. Ще изпитате чувство за удовлетворение от простите житейски радости. На работното си място ще бъдете в приповдигнато настроение и ще проявявате разбиране. Днес ще водите разговори за живота. Проявете търпение!

ЛЪВ
Местни спортни събития ще са приятно забавление за вас и вашето семейство. Любимият човек ще бъде склонен към твърдоглавие и ще се опитва да ви наложи мнението си. Не си струва да създавате бъркотии в такъв ден. Наслаждавайте се на мигове, които ви предоставя денят.

ДЕВА
Инвестирането в арендаторство може да бъде източник на стабилни доходи. Бъдете сигурни, че ще можете да управлявате собствеността, без да разходвате много време и пари. Бъдете консервативни в оценката на собствените си възможности за изплащане на заеми.

ВЕЗНИ
Не прекалявайте с любовта. Ще се окажете в положение да направите компромис, ако не внимавате. Днес ще бъде ден за развлечения, отдих и интересни беседи с партньори. Професионалните ви контакти ще бъдат успешни, които ще бъдат полезни за бъдещото ви израстване.

СКОРПИОН
Използвайте деня за размишления. Вашата сърдечност и щедрост ще са повод да проявите милосърдие. Не е необходимо в понеделник да проявявате разточителство при пазаруването. Вкусът може да ви изневери при някои покупки. Днес отстоявайте позициите си в службата.

СТРЕЛЕЦ
Независимо дали приятелите ви споделят вашите възгледи за обществото, вие се афиширате като непоправими идеалисти. Около вас ще възникнат проблеми, ако, опитвайки се да си създадете удобство в ежедневието, се разминавате със своите ценностни разбирания.

КОЗИРОГ
През този ден ще се заемете изцяло с работа. Навярно ще решите да разширите вашето поле на действие и да инвестирате в идеите си. Обмислете добре възможностите, преди да действате. В емоционално отношение нуждата ви за свобода ще е в конфликт с партньора.

ВОДОЛЕЙ
Не е изключено да попътувате приятно с любимия човек. В понеделник не се нагърбвайте с твърде много неща, няма да успеете да финализирате всичко. Отношенията ви с околните се развиват добре, но има опасност да се поддадете на крайни увлечения. Не бъдете лицемерни.

РИБИ
Ще се ядосате, ако пътувате днес, въпреки че изпитвате силно желание да избягате от всичко и всички около вас. Негативното ви отношение към околните е допълнителен фактор за вашия дискомфорт. Това допълнително обременява взаимоотношенията ви с близки приятели.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене