ХОРОСКОП ЗА 22 АПРИЛ

ОВЕН
Днес вашите успехи в любовта ще бъдат пряко свързани със силата на вашия интелект и ерудиция. Няма да имате решаваща роля при взимане на решение, свързано с наследство. Не сте лишени от късмет и ще съумеете да се справите с професионалните си задължения въпреки спънките и капаните, които ви залагат колеги. Владейте нервите си и не влизайте в конфликти.

ТЕЛЕЦ
Недейте да се изненадвате прекомерно, ако в петък вашите лекомислена и зряла страна влязат в сериозна борба. Ако можете, вземете страната, която биха предпочели повечето. В крайна сметка, като се държите по такъв начин, ще си спечелите приятели. Има човек, който упорито лобира за идеите ви, и те много скоро ще се реализират.

БЛИЗНАЦИ
Не лош ден за онези от Близнаци, които са в състояние да се придържат към график в спазването на по-рано създадени планове. В това се крие ключът на успеха в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате, толкова по-добре. Възможни са трудности в общуването, даже с хора, които отдавна и добре познавате.

РАК
Днес на вашия любим човек може да не му хареса, че отделяте прекалено много време и сили за обучение, работа или някакво друго занимание, което не го касае непосредствено. Ще се наложи да му доказвате тяхната необходимост, и то наистина многократно. Безсмислено ще е обсъждането на сериозни въпроси, касаещи бъдещия ви съвместен живот.

ЛЪВ
Вероятен е успех в професионалната дейност. Днес успешно ще се справите с преговори, ще успеете да реализирате своите идеи в живота. Само че понякога енергията ви е прекомерно голяма, а това действа стряскащо за обкръжаващите. Не е зле да стоите по-настрана от хората, които са привикнали към спокоен и комфортен ритъм на работа.

ДЕВА
Тъй като се съмнявате в правилността на вече взети решения, ще прекарате голяма част от петък в размисли за това какви възможности са били изпуснати и какви факти са останали неуточнени. Това занимание ще се окаже крайно непродуктивно и напразно ще губите времето си, което бихте могли да използвате за много полезни неща. Петък е подходяща за активна дейност.

ВЕЗНИ
Ден за равносметка при Везните. Осъзнайте в петък впечатлението, което правите на хората. Много често подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и веднага си тръгвате, без да си давате сметка, че току-що сте шокирали някого. Отдавна са забелязани вашите способности с лекота да разрешавате проблемни ситуации, печелите симпатии.

СКОРПИОН
Не бързайте днес да правите първата крачка. Предоставете тази възможност на човека, който е ваш началник. Демонстрирайте своята готовност към адекватно възприемане на нововъведенията. Много е важно да вземете правилното решение, за което ще получите подкрепата на висшестоящи. Вашата привързаност към разумното, доброто и вечното ще е вашият учител за деня.

СТРЕЛЕЦ
Ако сте готови да насочите ситуацията в своя личен живот по нов път, то днешният ден е най-подходящ. Споделете своите мисли с човека, който ви интересува, и вижте реакцията. Бъдете максимално честни. Не се страхувайте да разкажете откровено за онова, което чувствате. Владейте емоциите си, ще ви компрометират пред началниците. Бъдете отговорни към задачите си за деня, заемете се с най-важните от тях. Ще ви спори.

КОЗИРОГ
В петък Козирозите ще похарчат пари, свързани с покупки за дома. Страстта към правене на импулсивни покупки ще ви вкара в големи разходи. Контролирайте ги, ще ви трябват на по-късен етап. Не давайте пари назаем, няма да ви се издължат навреме или има опасност въобще да не ви бъдат върнати. Въобще днес оставете паричните въпроси и се заемете с хобито си, което ще ви донесе удовлетворение.

ВОДОЛЕЙ
На Водолеите в петък ще им се наложи да проявят самообладание в службата, обкръжаващите ви сякаш нарочно ще ви дразнят и ще ви изкарват от нерви. Не позволявайте емоциите да ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие, ще съжалявате впоследствие. Водете се от логиката и здравия разум при вземане на важно решение. Бъдете търпеливи към грешките на другите, вие не сте застраховане от допускане на такива.

РИБИ
Днес ще мислите оригинално и нетривиално, това ще ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения, от които не всички ще са правилни. Хубаво ще е да имате критик в полза на здравия разум. Вечерта са възможни неочаквани визити, които ще ви развълнуват. Интересна среща или запознанство с човек за дълго ще завладее мислите ви. Денят ще бъде ползотворен от страна на срещи или нов вид дейност.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене