Да отворим сърцата си и да станем част от каузата на Мария Чакърдъкова! Да помогнем на хора в нужда за Великден! ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК!

13012609_1158744254143817_6116296289668225808_nВ самия старт на Страстната седмица и преди най-светлия християнски празник Великден, едно младо и хубаво момиче поде страхотна и благотворителна  кампания в град Гоце Делчев. Това е Мария Чакърдъкова, която сама презентира идеята си и в социалните мрежи. Ето и посланието й:

Мария Чакърдъкова

Мария Чакърдъкова

Скъпи приятели,тази година за празниците реших да направя нещо различно и по-добро. За Великден организирам благотворителна кампания в Гоце Делчев, с която искам всички ние да помогнем поне на 50, а надявам се и на повече самотни възрастни хора от Гоце Делчев, Мосомище и Борово, живеещи с по 100-150 лв. на месец. Кампанията ще се състои на 26.04.2016 г. (Вторник) пред хранителен магазин „Стоджа“ – ул. Драма, където всеки един от вас може да закупи продукти и да ги дари. Нека тази година всички ние подарим на тези хора поне един щастлив ден! Очаквам ви на 26.04 от 10.00-20.00 часа пред магазин „Стоджа“!

Молим ви да „дадем рамо“ тази публикация да се види от Вашите приятели и роднини и ги поканете лично да се присъединят към каузата, за да можем да помогнем на повече хора! Благодарим ви!!! Ние, целият екип на вестник Топ Преса, заставаме зад превъзходната инициатива и заявяваме, че ще помогнем, с каквото можем. Ако приемем, че Коледа е празник за децата ни, то нека дните около Великден да са дните, в които ще се сетим за нашите родители и хората в зряла възраст, които наистина имат нужда от едно рамо, от човешката ни помощ и подкрепа… Благодарим от сърце на Мария за блестящата идея и още от тази вечер заявяваме, че ще направим всичко възможно каузата й да стигне до максимално повече хора. Кампанията ни за популяризиране на идеята продължава и утре!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене