ХОРОСКОП ЗА 23 АПРИЛ

ОВЕН
Възникват материални трудности, които може да обтегнат семейните взаимоотношения. Избягвайте скандали. Не ви препоръчвам и да пътувате днес. Ако разчитате, че само така ще разрешите финансов проблем, грешите. Съсредоточете вниманието си в контактите. Имате влиятелна подкрепа. Хармонията с другите също носи печалби.

ТЕЛЕЦ
Едва ли ще имате възможност да задоволите стремежа си за комфорт, да се потопите в емоционалния живот. Препоръчват се предпазливост и умереност във всякакви дела. Възможно е да претърпите успехи, да не получите желаната длъжност. Но изпъкват влиятелни протекции, изчакайте.

БЛИЗНАЦИ
Добър ден за реализация. В делово отношение е сигурно, че ще постигнете намеренията си, имате шанс да се изявите и личностно. Но звездите определят семейни неприятности, които при повече емоции от ваша страна може да повлияят негативно и на работата ви. Избягвайте скандали.

РАК
Силно застрашени сте от конфликти, бъдете внимателни. Възможно е да се сблъскате с неприятности от лично естество, но старайте се да не ги прехвърляте на работното място. Необходимостта от сдържаност в службата е без коментар. Сътрудничество с други хора определя финансови и емоционални придобивки днес.

ЛЪВ
Възможни са неприятности от личен характер, но събота идва с нови предизвикателства. Засягат емоционалния ви живот и материалните придобивки. Бъдете деликатни и предпазливи във връзките, които създавате. Опитайте се да не увеличавате бремето, лежащо върху другите, но не позволявайте и с вас да злоупотребяват.

ДЕВА
Събота се характеризира с неприятности, които изглеждат по-силни за дамския състав на знака. Засягат най-вече емоционалния ви живот и не сте застраховани от обиди и огорчения. Не се опитвайте да се изяснявате, възможно е да ви обвинят и в подкупничество. Денят е много благоприятен за професионалното ви развитие – печалби, придобивки.

ВЕЗНИ
За вас събота е късметлийски ден, въпреки че печалбите може да не се окажат такива, каквито сте очаквали. Можете смело да отстъпите пред съперника или конкурента си. В действителност ще се окаже, че придобивките, които съдбата ви е определила, са по-добри от пожеланите от вас самите.

СКОРПИОН
За мнозина денят се свързва със семейни дела, които обаче ще им причинят големи огорчения. По-характерно е за мъжете, представители на Скорпион. Не е изключено в тази връзка да ви се наложи да проведете юридически консултации. Не пренебрегвайте съвет от адвокат. Възможни са и парични неприятности. Избягвайте конфликти.

СТРЕЛЕЦ
Денят се характеризира със служебни неприятности, бъдете предпазливи. Избягвайте конфликти, не се доверявайте на колеги. Някои от вас може да бъдат разочаровани от някого поради неизпълнено обещание. Изпълнявайте съветите, дадени от началството. Отделете повече време за общуване с децата. Вашата голяма заетост се отразява зле на семейно-роднинското ви общуване. Доста „куцат“ добрите ви взаимоотношения.

КОЗИРОГ
Дамите от знака едва ли ще успеят да осъществят програмата си за деня, особено що се отнася до домашни или лични дела. Не се разстройвайте, шансът ви е в контактите днес. Не е изключено ненадейно да бъдете подкрепени от човек, от когото не сте очаквали. Силен материален късмет – парични печалби. Някои ще посрещат гости – стари приятели, които не сте виждали отдавна. Ще организирате тържество в тяхна чест.

ВОДОЛЕЙ
Събота ще ви зарадва с финансов шанс и възможности за реализация във всяка сфера. Ако имате обаче дела, изискващи пътуване, едва ли ще постигнете успех. Дори се препоръчва изобщо да не тръгвате на път. Намерете време за срещи и контакти, чрез тях ще задоволите потребностите си. Вашите изисквания към партньорите са се увеличили, но не прекалявайте с търпението им, може да останете сам да разрешавате проблем.

РИБИ
Ще сгрешите, ако упорствате самостоятелно да се справяте с проблемите си. Не предприемайте пътуване, нищо няма да постигнете, а застрашавате и здравето си. Става дума за заминаване по финансови причини. Късметът и придобивките ви днес се съдържат в съвместна дейност с други хора. Пазете се от конфликти. Не е необходимо да проваляте деня си в спорове, бъдете над нещата и не позволявайте да ви заливат с негативна информация.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене