Хороскоп за 7 юли

зодии

ОВЕН
За Овните вторник е успешен, но изглежда повечето от вас това не ги интересува, а ще се опитат да наложат личното си отношение за дадени хора. В случая не е изключено някои от вас да постигнат само конфронтация и приятелска раздяла. Професионалният ви ден носи големи творчески успехи.

ТЕЛЕЦ
Днес вашата работоспособност не отстъпва на доброто ви настроение. Но това не ви дава право да смятате, че идеите ви са изключителни и няма нищо по-лесно от реализацията им. Денят носи положителни вибрации на финансова реализация. Ще получите помощ от близък приятел.

БЛИЗНАЦИ
Вторник е един от дните за балансиране на вашите парични ресурси. Освен това съществуват немалко възможности за печалби. Не бива да бъдете наивни или доверчиви към хора, в която искреност се съмнявате или интуитивно долавяте, че са измамници. Пазете се от контакти с такива лица.

РАК
Във вторник Раците имат шанс за реализиране на деловите си възможности. Доста от вас трябва да променят начина на действията си и само по себе си това ще бъде гаранция за бъдещите им успехи. Мнозина ще направят успешно договаряне. Бъдете активни във всички посоки на деловия живот.

ЛЪВ
Положителен е вторник за мнозина от вас и делата ви ще имат необходимата завършеност. Като че ли най-голям успех се очертава при вашите контакти днес. Същото обаче се отнася с не по-малка сила до пътуване, реализация на договори или осъществяване на преговори в бизнеса.

ДЕВА
Деви, безпрепятствено се развиват вашите контакти и днес ще попаднете на хора, пред които спокойно можете да изложите новите си идеи, и е почти сигурно, че те ще се заинтересуват. Без опасение бихте могли да насочите усилията си към дела, в осъществяването на които се съмнявате.

ВЕЗНИ
Повишено е настроението на мнозина от Везните и те с радост ще се притекат на помощ при всеки, който ги потърси. За много сфери от живота вторник е успешен, но някои напрежения в службата или с бизнес партньорите могат да ви накарат да действате противно на стремежа си за хармония.

СКОРПИОН
Днес Скорпионите едва ли ще срещнат някакви трудности за реализиране на въпросите, които ги интересуват. Най-добре стоят финансовите дела при вас. Дори можете да разширите сферата за реализирането им. Онези, които пътуват по делови въпроси, ще имат успех в работата си.

СТРЕЛЕЦ
Много от Стрелците са твърде ангажирани с парични проблеми и вероятността за печалба никак не е малка. В други случаи споменатите парични проблеми се отнасят до дългове, които трябва да върнете. Избягвайте да работите с жени сега. Ще ви зарадва служебна новина, свързана с кариерата ви.

КОЗИРОГ
Днес сериозен успех ще отбележат ангажираните в сферата на изкуството и интелектуалния труд. Не се изключват и бизнесмените, както и заетите в производството, но при последните съществуват проблеми, свързани с начина на работа. Ще бъде добре, ако промените нещо в стила си. С по-голяма настойчивост трябва да преследвате целите си.

ВОДОЛЕЙ
Ясно е, че вие не можете да се разделите с алтруистичните си възможности, но поне не го правете в свой ущърб. Днес няма такава опасност, но звездите действат положително върху делата ви и е добре да се съобразите с този факт. Насочете усилията си в професионалната сфера. Не ви липсват положителни явления, може да получите възнаграждение или договор за определена поръчка.

РИБИ
Днес повечето от Риби ще насочат усилията си към въпроси, свързани със съд или съдебно разрешение. Други са в процес на обновяване на работното място, а в някои случаи и на дома. Успехите на някои от вас са зависими от приятелските контакти, които днес се развиват доста успешно. В професионалната област ви предстоят промени. Добър вторник за контакти.

/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене