Хороскоп за 10 февруари

ОВЕН

Петък е добър финансов ден за мнозина от Овен, но трябва да бъдете повече от делови и бързи в действията си. Контактите ви са добри фактори за деня и имат отношение към вашата дейност. Професионалният ден обаче няма да бъде много лек за вас, доверете се на колега.

ТЕЛЕЦ

В петък Телците са особено активни. Действате далновидно, а доказателство за възможностите ви ще бъдат успешните контакти. Днес бъдете стриктни към финансовите отношения с партньори. Не бива да се гневите в службата си и у дома, това само ще засили напрежението.

БЛИЗНАЦИ

Делови, весели и с голям творчески потенциал са Близнаците днес. Денят ще бъде успешен за онези от вас, които имат определени финансови интереси и действат в тази насока. Наемните работници между вас трябва да се съобразяват с изискванията на началниците си.

РАК

Положението, в което се намират днес мнозина от вас, не е много добро. Причините за недоволство, раздразнение и дори за завист се свързват с невъзможността за спечелването на пари, а при други – с нарушени договорни условия. Бъдете търпеливи и проблемите ви ще се разрешат.

ЛЪВ

Днес при родените под Лъв е особено засилено “шестото чувство”, което ви заставя да бъдете по-затворени и мълчаливи, вършейки делата си в условията на известна тайнственост и скрито от другите. Действайте по поставените задачи и можете да постигнете намеренията си.

ДЕВА

Успешен ден за Девите, като особени успехи могат да постигнат онези от вас, които работят в съдружие. Денят е ползотворен за сключване на договори, наемане на нова или допълнителна работа. Само личното ви нежелание може да ви лиши от печалба или дадена придобивка.

ВЕЗНИ

Днес повечето от Везни са изцяло ангажирани с личните си желания и стремежи. Те най-често се отнасят към интимните контакти, които при мнозина са вече чувствително нарушени. Склонни сте към невярна преценка за конкретни случаи.

СКОРПИОН

Скорпионите ще се възползват от силните си позиции, за да постигнат желанията си в петък. Не бива да се стига до безогледност. Разумно е да действате последователно и с поглед към бъдещето. Ако действате по методите на измама или изнудване, ще си причините по-късна загуба.

СТРЕЛЕЦ

Тих и спокоен ден за Стрелците. Настроението на почти всички е повишено, а действията ви са успешни. В делово отношение няма да се сблъскате с препятствия, които да ви спрат. Ще получите подкрепата на влиятелен човек, който ще се застъпи за делата ви, или финансова печалба.

КОЗИРОГ

Петък е изпълнен с труд при Козирог, плодовете на който мнозина ще съберат още днес. Доста активни сте и с висока творческа изява. Имате добър шанс за контакти на високо ниво за провеждане на преговори за действия относно начална реализация на нова идея.

ВОДОЛЕЙ

Честолюбието ви е неудовлетворено, а това често се превръща в база на неконтактност. Вие имате блестящи идеи, които днес спокойно можете да изложите пред хора, на които вярвате или вече работите съвместно. Пътуващите от Водолей ще постигнат очаквания успех и си подсигурявате един шанс да сбъднете мечтата си за професионален растеж.

РИБИ

Силно изразено е желанието ви за властване, но вероятността да го осъществите именно днес е минимална. На първо време се налага да се справите с недоволството, което бушува у вас, за да можете в атмосфера на душевно спокойствие да организирате творческите си сили. Съсредоточете енергията си в службата, където спазвайте професионалната дисциплина и работете усърдно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене