ЧОВЕШКИ ТРАГЕДИИ! Самотен мъж висял цяла седмица, обесен на въже в дома си, пенсионер открит от бившата си съпруга мъртъв в леглото

Мъж от дупнишкото село Дяково е висял една седмица на въже, обесен в къщата си, преди приятели да открият трупа му. Пенсионер пък е открит от съседи три дни след като издъхнал в апартамента си в бл. 54 в жк „Бистрица“ в Дупница.

67-г. Любен Гюндерски от с. Дяково преди седмица заявил на приятели от селото, че ще пътува до с. Даскалово да нагледа къщата си там. Вместо това той метнал въжето на врата си в една от стаите на къщата си в с. Дяково, където живее. След като не се появил цяла седмица в селото, приятелите му се притеснили, тъй като обикновено прескачал до с. Даскалово за ден-два и се връщал. В понеделник около обяд приятел на Любен го открил да виси на въжето мъртъв. Тялото му започнало да се разлага от горещините през последните дни. Веднага е съобщено в полицията в Дупница. На място пристигнали криминалисти и екип на Спешен център – Дупница. Лекарите констатирали, че смъртта е настъпила преди около седмица, а криминалистите извършили оглед на трупа за евентуално насилие, но такова не е открито.

Любен Гюндерски живеел сам. Той е разведен от дълги години. Има две деца от брака си.

Подобна е и историята и на открития мъртъв пенсионер в Дупница. Вчера около обяд бившата съпруга на Йордан Павлов го открила мъртъв в леглото му в апартамента в бл. 54 в жк „Бистрица“. Тя позвънила на тел. 112 и съобщила за смъртта на бившия си съпруг. Лекарите от Спешен център установили, че възрастният мъж е мъртъв поне от три дни.

Йордан и бившата му съпруга поддържали контакти и след развода. Тя му звъняла по телефона, но след като не се обадил, се усъмнила дали нещо не се е случило, отишла в апартамента и го открила мъртъв.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене