Хората от Гоцеделчевско продължават да изпращат снимки и похвали за фирмата на Руен Кирев за отлично почистените пътища от републиканската пътна мрежа

От няколко дни хората от неврокопския край  усилено изпращат на редакционните пощи на Топ Преса снимки и похвали към фирмата на Руен Кирев който чисти  пътищата в Гоцеделчевско от републиканската пътна мрежа .

Тази година разбрахме как спокойно пътуват европейците  при зимно условия  по пътищата им . Още с първият сняг  фирмата на Руен Кирев овладя ситуацията и почисти идеално пътищата в региона от републиканската пътна мрежа . Почистването продължи и през следващите дни и както се казва работниците му не оставиха да падне снежинка върху асфалта .До всички населени места се пътува спокойно а на места  асфалта  е и сух .

Изказваме огромната си благодарност към работниците  от фирмата  и на самият техен ръководител Руен Кирев за подсигуреният ни комфорт и безопасно пътуване по пътищата от републиканската пътна мрежа в Гоцеделчевския регион , пишат до Топ  Преса десетки  жители от региона като същевременно изказват и своето недоволство от снегопочистването в населените им места  където ледовете и снегът си стоят и  създават затруднения  при пътуването вътре в населените места.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене