Местния печат

„Вяра“

Три дни преди отваряне на офертите „Пит къмпъни” стовари елементите за Балона за 200 000 лв. в Радомир, кметът Алексиев и заместничката му Димитрова: Нямаме отношение

3 дни преди отварянето на ценовите оферти за изграждане на мобилно спортно съоръжение (известно като Балона) за 200 000 лв. в община Радомир строителни работници на фирмата победител „Пит къмпъни” лее бетон и се вихри по спортното съоръжение.

БМВ за 15 000 лв. на емигранта Андон Милушев-Гръка пламна като факла в Сандански: Останах жив по чудо

БМВ-то на гастарбайтера Андон Милушев-Гръка пламна като факла в Сандански. Автомобилът на Андон, който от 10 години живее в Англия и се препитава като работник във ферма, пламнал по време на движение.

Нова вълна от писма с главозамайващи суми за дължими данъци заля община Бобов дол: 77-годишният Кирил Цветанов от село Паничарево: За рухналия склад на ТКЗС ми искат 2000 лв., подарявам го на общината, чувствам се ограбен

Нова вълна бомбастични съобщения за дължими данъци и такси заля жителите на община Бобов дол. Шокиран от честитка за дължими 2000 лв. за битови отпадъци, в редакцията дойде 77-годишният Кирил Цветанов от село Паничарево.

Екскметът на Петрич В. Илиев се скъсал от работа, Д. Бръчков му брои на изпроводяк 26 000 лв. за 172 дена неползван отпуск, бившият зам.-кмет по финансите Христо Батев гушна 16 600 лв.

Екскметът на Петрич Вельо Илиев толкова много работил, докато кметувал, че натрупал 172 дни платен годишен отпуск. Така на излизане от общината наследникът му Димитър Бръчков се оказа, че трябва да му плати 26 000 лв.

Бизнесменът Марин Велев спаси банкомат от 3-ма маскирани пишман крадци в Кърналово, арестуваха Мимюн от Първомай

Бизнесменът Марин Велев се забърка в истински екшън, като предотврати кражба от банкомат в петричкото село Кърналово. Трима маскирани се опитали да задигнат единствения банкомат в селото, като се опитали да го издърпат с джип паджеро и ремарке, но опитът им останал без успех.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене