Лидерът на НПО „Активна съвест“ Андон Балтаджиев : Минке, време и и ти да поемеш отговорност, както твоя създател агент Манол го направи!

Ех, Минке…време е за носене на отговорност! пише лидерът на НПО „Активна съвест“ в писмо до нашата редакция. Публикуваме го без редакция:

По повод излъчен клип в ТОП ПРЕСА за купуването на гласове от Минка Капитанова в Кремиковци и участието й в предаването ‚‘Часът на Милен Цветков‘‘ където най-нагло бях обвинен в изнудване и рекет за въпросния клип, бих искал да попитам госпожа кметицата за следващия, който бе публикуван вчера а чувам от видеото че ще има и още. За безчовечното и нехуманно отношение към обществото, което използва за своите политически кроежи. В малка община като Гърмен всички знаят историите около изборите в продължение на години, но България не е наясно как определени лица завладени от болни амбиции сформираха едно циганско гето, за да бъде използвано по време на избори. Как обществото плаща издръжката за битови нужди, ток и вода. Изведнъж когато случая с незаконните постройки стана достояние на цяла България се оказа, че според госпожа Капитанова проблема бил в предишната администрация, която видите ли издала удостоверения за търпимост и тогавашния кмет Башев – агент Манол ,трябва да бъде подведен по наказателна отговорност. Ами ти бе МИНКЕ, от коя администрация беше част тогава? Не беше ли ти дясната му ръка и не беше ли младши специалист в Бизнес център Марчево- точно епицентъра на ромския проблем? И как ‘‘богатия‘‘ ти професионален опит от общо две години като начален учител в Рибново и една година като възпитател учител и заместник-директор в Дебрен те изстреляха като като младши специалист в Бизнес център в с. Марчево от 2009 до 2011 г, като дясна ръка на Башев известен повече като агент Манол. И ако сега тръгнеш да ни обясняваш как не си била наясно с неправомерно издаваните удостоверения – искам да те питам в кое точно се изразява професионализма ти и чий политически чадър грижовно е разтворен над теб, за да си позволяваш да се държи като недосегаема владетелка и да затриваш поверената ти( купена) община? Участието ти в разни предавания и жалките ти театрални способности в ролята на Многострадална Геновева не минават пред никого. Свидетели много за покупко-продажбите ти, и всеки ден излизат все нови. Време е за носене на отговорност , както твоя създател агент Манол е понесе на гърба си с политическото му „отстрелване“J !

И понеже си стожера на българското законодателство, не купуваш гласове бих искал да ти напомня за недалечната 2014 година, когато на Македонската граница бяхте заловени с контрабандни цигари в микробус, пълен с роднини на депутата Ахмед Башев агент Манол и полицая на Рибново при Организирана от вас екскурзия на децата от Рибново, които използвахте за параван на противозаконни далавери.

А пък за представителните в размер на 12 хил., които общинските съветниците щедро ти гласуваха за пътувания в страната и чужбина и за да е зареден кабинетът ти с кафе и безалкохолни, а на председателката на ОбС отпуснаха 5000 лв. за същите цели – моите комплименти за ‘‘добре‘‘свършената работа. Човек би си помислил, че толкова обгрижваната с бюджетни средства община кипи от просперитет.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене