„Пирин“(Гоце Делчев) с куп проблеми преди мача срещу „Ботев“(Ихтиман) днес

Неврокопчани няма да разчитат на някои основни футболисти, други са под въпрос

Радослав Моллов няма да играе заради наказание, след като натрупа лимитиращия брой официални предупреждения. Освен него на терена в Ихтиман няма да бъде и Георги Каранейчев, който бе освободен, след като лични причини наложиха неговото отсъствие. Изключително малка е вероятността с екипа на неврокопчани да излезе Ибрахим Мехремски, който получи много тежък удар в ребрата преди две седмици по време на двубоя срещу „Септември“(София) и тогава за цяло щастие се размина със счупване в областта на гръдния кош.

Твърде вероятно е капитанът Георги Самокишев също да не може да играе, след като в предишния кръг получи травма, с която едва доигра мача.

При създалата се ситуация старши треньорът Венко Товиров и помощникът му Ангел Юсев ще трябва да измислят варианти за игра срещу ихтиманци, които показаха отлична форма след завръщането си в третия ешелон. Пред тях е вероятността да свалят още повече средната възраст в отбора срещу далеч по-опитния си съперник, който в предишния кръг те буквално разпердушини „Германея“(Сапарева баня) като гост.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене