НОВА СКАНДАЛНА СЕНЗАЦИЯ В ГЪРМЕНСКО! Мъж от с. Долно Дряново призна че е взел 100 лева за да гласува за Минка Капитанова!!! СКАНДАЛНО ВИДЕО!

минка капитановаНОВ СЕНЗАЦИОНЕН ВИЕДО ЗАПИС! Жителят на село Долно Дряново община Гърмен – Хамид Шукри се обади в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com и поиска думата за да разкрие скандалните факти според него че е „взел 100 лева преди балотажа за кмет на община Гърмен за да гласува за Минка Капитанова“. Нещата които разкрива във видеото са повече от скандални и потресаващи. Във видео записа господин Шукри ясно декларира, че е взел 100 лева за да гласува той и съпругата му за Минка Капитанова, като парите получил от човек който се е представил за „човек“ на настоящата кметица. Разкритието което Хамид Шукри реши да направи е повлияно от серия ангажименти които Капитанова лично не е изпълнила към него но преди изборите е поела лично в директни разговори.

Така поне твърди Хамид Шукри, който настоя да застане пред камера и да сподели с хилядите ни читатели своята истина. Както се вижда във записа ние от Топ Преса понеже предвиждаме нещата във времето и знаем че Минка плаща луди пари от общината на определени медии, не заставаме зад думите на нашия читател а предлагаме да организираме среща между него и Минка Капитанова за да се изяснят скандалните му думи в настоящия видеозапис. Нямаме нищо против и други медии също да присъстват защото господин Шукри твърди че ще и каже всичко в очите и още по скандални разкрития ще направи. Този път ние от Топ Преса заемаме абсолютно неутрална страна, настоявайки и медии и институции да изяснят ситуацията. На лице е разкритие на сериозно престъпление, което трябва да бъде разнищено до край, още повече че Шукри разкрива и фактът че е жертва на чиновническо безхаберие, некомпетентност и репресия от страна на служители на общинска администрация Гърмен. Упоменаваме че сме протоколирали поне три опита да се свържем с Минка за предварително становище по темата. Направихме го с риска пак да пусне жалба че и звъним и и пращаме СМС – и.  Резултат няма. Дано се активира след като видеозаписа види бял свят.

ТОЗИ ПЪТ ПРИЗОВАВАМЕ МИНКА КАПИТАНОВА ИЗВЕСТНА В ГЪРМЕН С ПРОЗВИЩЕТО “ НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ Е, НО И ТАКА НЯМА ДА Е…“ КОЛКОТО И ДА И Е ТРУДНО ДА ПОСТЪПИ МЪДРО НА  НИ ПОЗВЪНИ ИЛИ ДА НИ ВДИГНЕ ТЕЛЕФОНА И ЗАЕДНО ДА РАЗРЕШИМ ТОЗИ СКАНДАЛЕН ПРОБЛЕМ!!!

ПРИПОМНЯМЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ПЪРВОТО РАЗКРИТИЕ ПО  РАЗСЛЕДВАНЕТО НИ ЗА КУПУВАНЕ И ПРОДАВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ОТ СТРАНА НА ЩАБА НА КАПИТАНОВА В ГЪРМЕН :

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене