Ексклузивно! Само в Топ Преса… Александра Богданска стана репортер

Александра Богданска, е модел, спортист а от скоро и репортер. Силвестър Сталоун, като я видял казал само: “Яка мацка”… А Мел Гибсън, неприлично огледа дупето й във филма „Непобедимите 3“. Богданска е приятелка на вестник Топ Преса, чуваме се с нея по телефона, за да разберем за новите неща в живота й.

Alexandra_MelЗдравей, хубавице как си, как върви кариерата?
-Здравейте Топ Преса, радвам се че се отнасяте с такова внимание към моето професионално израстване и че сте една от малкото добронамерени медии в България! 2016 година се очертава много обещаваща от гледна точка на професионални ангажименти. От нова година насам съм изключително заета. Работя нон-стоп , дори и без почивен ден в седмицата. Но не се оплаквам, обичам да бъда дейна и да правя по няколко неща паралелно.

Какво ново около теб?
-Новите неща покрай мен не се изчерпват само с това, освен всички неща, с който се занимавам в момента ми предстои и пътуване до Париж. В края на април месец заминавам за Франция за 2 седмици, където ще работя като модел. Вълнувам се относно това пътуване, защото Париж е известен като световна столица на модата. Никога преди не съм ходила там и за мен ще бъде предизвикателство да покрия техните критерии.

А как стана така, че те търсят в цял свят като рекламно лице?
– С много труд! Нищо не ми е дадено даром!

Разбрахме, че си станала колежка – репортер?
– Дааа, освен фотосесиите от месец и половина имам ново амплоа – репортер съм! Получих предложение от една нова телевизия с много потенциал, която тепърва ще се налага – 359TV , да водя своя собствена рубрика. „Code Fashion“ е първата българска модна медия и аз, заедно с екипа ми присъстваме на всички интересни светски събития и ги отразяване, като показваме ексклузивни и актуални кадри от всяко.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене