Самоуби се звезда от „Малката булка“

Светът на Боливуд е в шок, след като 24-годишната актриса Пратюша Банерджи е намерена мъртва,след като се е обесила в дома си в Мумбай, съобщи „Боливуд лайф”, цитиран от БЛИЦ.

Пратюша стана популярна у нас с ролята на възрастната Ананди от сериала „Малката булка”.

Днес хубавицата е намерена провиснала от тавана в хола на просторната си къща в град Кандинал. Закарана е в болница „Кокилабен”, но лекарите само са констатирали смъртта й. Говорителят на полицията в Мумбай Джананджау Кулкарни потвърди новина за смъртта на Праюиша.

В момента ченгетата се опитват да намерят приятеля на актрисата-актьора и продуцент Рахул Радж Синк, който напуснал болницата скоростно, след като лекарите му казали,че е мъртва. Според близки до Пратюша тя имала доста сериозен разговор на висок топ по телефона с него минути преди да си сложи въжето. Възможно е в този разговор той да я е зарязал, или да е казал ,че ще е сгодил за друга.

Хубавицата смятала да се омъжи за Синк след няколко месеца- двамата планирали и сватбеното тържество.

Полицията е получила сведения от близки на актрисата ,че тя е била особено депресирана в последните шест месеца от връзката си с Радж и доста често посягала към успокоителните. И не е пускала нито една негова снимка в профила си в Instagram, където иначе пускала снимки през 15 минути.

В сериала „Малката булка“ Патрюша се появи след напусканетона предишната актриса изпълнявала ролята на Ананди. За Пратюша Банерджи е огромно  предизвикателство да се наложи като героинята в сериала, тъй като зрителите негодуват от напускането на Авика. След това обаче постепенно започват да я приемат.Пратюша Банерджи поема огромен риск с участие в сериала, но успява да спечели зрителите.

Ананди ме научи да отстоявам правата си и да се боря, за онова, което вярвам, че е справедливо“, казва в едно от интервютата си Пратюша. За жалост тя не успява да се разбере с продуцентите и в крайна сметка й се налага да напусне сериала, тъй като на тях им е омръзнало от постоянните й отсъствия.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене