„Стрела“(Вълкосел) загуби с 2:0 гостуването си на „Левски“(Крупник)

Тимът от родопското село игра като равен с равен, но стадион „Арена  Крупник“ срещу домакините в шампионата на „А“ оркъжна

Те обаче допуснаха поражение, след като не отстъпваха с нищо на своите съперници, но бяха надиграни, след като съперникът им успя да бъде по-ефективен пред гола. „Левски“ успя да вземе преднина след четвъртчас игра, след като Браян Марков откри резултата, показвайки добро взаимодействие с Евгений Карадаков. Двамата матираха противниковите защитници след образцово двойно подаване, завършило с откриване на резултата. До края на полувремето гостите можеха да възстановят поне равенствот, но изпуснаха 2 чисти 100-процентови положения и резултатът остана непроменен.

След втората част двата тима си размениха по няколко положения за попадение, но до нов гол не се стигна. Така бе до В 70-тата минута, когато играч на „Стрела“ лекомислено се хвана на финта на Антонио Тошев и го повали в собственото си наказателно поле, а главният арбитър отсъди дузпа. Зад топката застана Красимир Самарджийски, който успя да реализира, оформяйки крайното 2:0. До последния съдийски сигнал гостите опитаха всичко, за да върнат поне едно попадение, но това се оказа невъзможно за тях, макар че имаха реални възможности за това. Така „Стрела“ остана на последната позиция със само 3 т. от изиграните до момента 8 мача.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене