ВИДЕО / ЕДИНСТВЕНО В ТОП ПРЕСА! Норман Уайтсайд: Българките са красиви, а виното ви е превъзходно!

Norman-3

Емил Йорданов Председател на фен клуба на Манчестър Юнайтед – България, след дълго проучване коя е най – популярната и най-четената медия в Югозапада, покани Топ Преса да направи филм за гостуването на легендата на Манчестър Юнайтед – Норман Уайтсайд и очарователната му съпруга Денис. Топ Преса посрещна сем. Уайтсайд на летището в София и се върна отново в Банско.

NormanФилма за гостуването, може да гледате на 6 април 2016 г. в сайта www.TopPresa.com. Топ Преса е официален медиен партньор на фен клуба на Манчестър Юнайтед – България. Топ Преса, Gong.bg и Sportal.bg бяха единствените медии поканени да отразят този великден за феновете.

Norman-4

Ето какво каза легендата Норман Уайтсайд специално за читателите на Топ Преса:

Г-н Уайтсайд, как беше полета, как се чувствате в България?

– Полета мина нормално. Чувствам се добре в България. Знам, че е страна с богата история и че има много красиви места.

Силно се тиражира, че Жозе Моуриньо ще стане треньор на Манчестър Юнайтед, а той не се слави с това, че дава шанс на млади играчи, какво е вашето мнение за това?

– Аз не съм сигурен, че Моуриньо ще стане треньор… Той прави отбори за по 2-3 години… По-скоро трябва някой по-млад, като Маурисио Почетино, с по-ново виждане за нещата. Да накара всички да играят със сърце за Юнайтед…

Какво мислите за Райън Гигс, той става ли за треньор?

– Историята е доказала, че много рядко добрите футболисти стават добри треньори. Това, което се опасявам е, че трябва да мине много време, както и на мен ми трябва това време.

Вие сте играл в Манчестър Юнайтед, когато имаше силен и красив футбол… Не смятате ли, че с навлизането на толкова много чужденци в първенството на Англия се промени и нивото на клубния стил на игра?

– За съжаление парите командват навсякъде, така е и в Английския футбол. Купуването на големи звезди стопира развитието на младите таланти от школата на Юнайтед. Иска ми се това да се промени и да се дава шанс на младите играчи. Това е и причината националният тим на Англия да не е на много добро ниво. Парите няма да помогнат Юнайтед да стане това, което беше през ’80-те… Ние бяхме истински играчи, освен с крака играехме и със сърцата си…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Norman-2Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене