Дрога в къщите на Краваров в Добринище ???

Тайните на бившия кмет на Банско Александър Краваров

Dobrinishte

Голяма нарколаборатория за синтетична дрога разбиха спецченгетата от ГДБОП в Добринище тази седмица. Ударът е нанесен съвсем неочаквано за собственика на наркодепото. Големи количества дрога са намерени в къщата намираща се във вилно селище свързано с бившия кмет на Банско, но била наена от софиянец в курортното градче. В продължение на седмица спецполицаите чакали удобния момент, за да щурмуват наетата къща. Комплексът е известен в интернет  под името „Александриа Ски Спа и Голф Къщи“ и се намира в местността „Грамадата”. Всички в Добринище, обаче знаят на кой са къщите…

Dobrinishte-2

СДЕЛКА   ИЛИ   НЕ…   С   КРАВАРОВ!

KravarovБившата кандидат-снаха на екс-кмета на Банско му взе част от имането, разболя го и сега е горд хотелиер!

Всички от Добринище знаят историята, която ще прочетете сега, но са малцина онези, които бих я разказали… Историята започва по време на мандата на бившия кмет Краваров. Синът му се залюбва с мома от Добринище.

Хубавицата се казва Магдалена Топузова. Всичко между двамата влюбени било, като в приказка. Жителите на Добринище много се радвали, че тяхно момиче ще е снаха на Краваров. Разчитали, че тя ще уреди да се асфалтират, не асфалтираните улици в Добринище. По онова време, майката на Магдалена, Здравка Каферинова притежавала земеделска земя, тип нива в местността „Грамадата”.

Местността се намира над Добринище. От там се разкрива страхотни гледки към трите планини – Рила, Пирин и Родопи. Краваров харесал парцела и направил инвестиция от няколко милиона. Идеята била да не се разбере, че парите са негови, защото нямало как да докаже от къде ги притежава.

Още за мръсните далавери около луксозното имение, четете в петъчния брой на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене