Джамбазки: Екстрадация на тези, които нямат основания да са в Европа

Държавата да възстанови отбранителните способности и разузнавателния капацитет на българската армия и българските служби за сигурност и да подготви обществото за войната, която се води на европейския континент.

За това настоя евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки на пресконференция в Благоевград. В срещата с журналисти участваха и народният представител от Патриотичния фронт Атанас Стоянов и лидерът на ВМРО в Благоевград Георги Васев.

Евродепутатът бе на посещение в града по покана на Югозападния университет и участва в лекция „Британските искания за реформа в ЕС“.

По време на срещата с медиите Джамбазки обяви, че ВМРО е категорично против създаването на бежански лагери в Пиринско и допълни, че напълно подкрепя жителите на Кресна, които протестират срещу евентуалното настаняване на бежанци в бившето поделение в града.

България трябва да притиска ЕС за това външната му граница, която се намира по нашата южна граница, да бъде непреодолима преграда пред нелегалната имиграция, коментира още Джамбазки.

Според ВМРО сред мерките, които трябва да бъдат взети, са внимателното проучване на бежанците.

Незабавно всички, които нямат основание, не са майки с деца, трябва  да бъдат пратени там, откъдето са дошли, обратно. Тези, които се занимават с радикални форми на каквато и да била  дейност, която застрашава живота и здравето на гражданите на България и останалите държави, трябва да бъдат лишавани от гражданство, заяви Ангел Джамбазки.

Ако искаш да дойдеш в Белгия, тогава ще правиш като белгийците. Ще се казваш като белгийците, ще се обличаш като белгийците, ще пиеш белгийска бира и ще ядеш белгийски шоколад. Ако искаш да ходиш в Германия, ще ядеш наденички и ще ходиш на Октоберфест. Ако искаш да живееш като бедуин и да изповядваш тази религия, която е скъпа на сърцето ти и традиционно да си биеш жената, както е обичай в твоето село, тогава се насочи към Саудитска Арабия. В България и Европа няма да допуснем да се прави така. Ние от ВМРО не желаем България да се превърне в Саудитска Арабия, категоричен бе евродепутатът.

Той коментира, че случващото се в Европа, последните терористични атаки в Брюксел и ескалиращият проблем с мигрантската вълна са резултат от политиката на отворени врати на европейските лидери.

Войната, която се води в центъра на Европа, има своите корени. Те се намират в това, че културните, традиционните и цивилизационните различия във вековете, в които живеем ние и населението в Близкия изток, не могат да бъдат изкоренени с плюшени мечета по кьолнските гари, заяви той.

Ислямският фундаментализъм има своите полезни идиоти и те са на всички нива на политическия живот и в Европа и в България. От полезните идиоти ще чуете за интеграцията, толерантността и мултикултурализма. Трябва много ясно да ги разпознаваме, защото тяхна е вината и отговорността, каза още Джамбазки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене