МГЕРБ-Банско проведе отчетно-изборно събрание

Младежи ГЕРБ от структурата на партията в Банско проведоха отчетно-изборно събрание за номиниране на общинско ръководство. Досегашният ръководител Александър Мацурев е начело на младежите от 2009 г. Това бе неговият втори мандат и сега предава щафетата на новите. Единствена номинация за общински ръководител бе Десислава Клечерова, която бе единодушно избрана. Константин Кожарев също бе единодушно избран за общински организационен секретар.

MGERB-Bansko-1

Общинският ръководител на ГЕРБ в Банско и кмет на общината Георги Икономов също присъства на събранието. Той пожела успех на младежката организация  и призова досегашното ръководство да остане активно, за да може да има по-голяма приемственост.

„Младите хора са двигателя на партията в Банско. Пожелавам на новото ръководство да допълни състава на младежите“, каза Икономов.

MGERB-Bansko-3

„Винаги съм казвал и съм давал за пример МГЕРБ в Банско, който е една от най-активните и развити структури. Радвам се да видя толкова много млади хора на събранието. Познавам номинираните и съм сигурен, че ще продължат да работят усилено“, каза Венцислав Хросинков, областен координатор на МГЕРБ в Благоевград.

Александър Мацурев изрази своето задоволство от работата на младежите през годините и обеща  да продължи да помага на организацията.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене