Росен Барчовски и петима от „Рилецо“ ще бъдат част от баскетболния Мач на звездите в Пловдив

Търнър, Тери и Гуджино се пускат и в различните конкурси на шоуто

Признанията за старши треньора на БК „Рилски спортист“ Росен Барчовски следват едно след друго. След като бе избран за треньор на месец февруари преди няколко дни, сега стана ясно, че специалистът ще води от пейката тима на „Фолксваген“ в Мача на звездите в Пловдив. Шоуто е в неделя в реновираната 6-хилядна зала „Колодрума“, а Барчовски ще дава наставления на своите избраници в тандем с младия си колега Александър Дяковски („Спартак“-Пл).

Участие в баскетболно събитие №1 за месеца ще вземат петима баскетболисти на „Рилецо“ – Франк Търнър, Тристан Кери, Кори Петрос, Тони Гуджино и Тодор Тодоров. Трима от тях ще се пуснат в конкурсите, провеждани по време на спектакъла. Търнър ще се опита да спечели конкурса за баскет умения, Тристан Кери ще се бори за титлата при забивачите, а Тони Гуджино ще се съревновава с най-добрите стрелци в конкурса за тройки.

По идея на организаторите на паркета освен баскетболисти ще излязат и футболисти, това са звездите на „Локомотив“ (Пд) и „Ботев“ (Пд) – Мартин Камбуров и Тодор Неделев. По време на шоуто в Пловдив двамата ще се включат в кампанията „Аз обичам баскетбола“. В нея спортни звезди ще играят в мач по тройки. Освен двамата футболисти в срещата ще излязат още бившата волейболна националка Антонина Зетова, най-добрият ни гимнастик Йордан Йовчев и футболист №1 за 1999 г. Александър Александров.

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев пък изрази увереност, че залата под тепетата ще се напълни и неделята ще се превърне в истински празник за целия град. Билетите за шоумача са на цени от 5 до 8 лв. (до петък), а след това – по 7 и 10 лв.

viaranews.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене