Наджи Шенсой: Ще гоним чиста победа срещу Монтана. Това не е финал

ОФК Пирин ще се опита да направи чиста победа и да вземе трите точки от директния си конкурент за осмото място – отборът на Монтана. Орлетата срещат съперника си в мач тази неделя на ст. Христо Ботев от 16:15.
„Не харесвам определенията като „Мач на живот и смърт“ или „Финал“, които се опитват да се внушат преди този двубой. И след този мач продължаваме да живеем. Има още двубои, но да, това е важна среща и ще се опитаме да вземем чиста спортна победа.“ , категоричен бе старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой на днешната си редовна пресконференция.
В игра за Пирин се завръщат от наказания Сандански, Дюлгеров и Сандев, от контузия – Тошев, а Башлиев ще остане под въпрос току преди часа на мача.
„Искам да призова феновете да дойдат и да ни подкрепят силно и спортсменски. Субективни фактори ни попречиха да вземем точки от предишните двубои, които загубихме, и мисля че сега е момента привържениците ни да се окажат решаващ фактор.“, обясни Шенсой.
От ръководството на клуба обявиха обичайната цена на билети от 5 лв, както и предварителна продажба в събота, когато касите на ст. Христо Ботев ще работят от 9 до 12 и от 16 до 19 часа, и също така призоваха за спортсменско поведение и подкрепа, като предупредиха привържениците да не се поддават на провокации.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене