Старшата на „Пирин“(Гоце Делчев) допусна домакинско 1:1 срещу „Септември“(Симитли)

Младите неврокопчани и техните гости направиха силен и интересен мач помежду си на Градския стадион и оставиха отлични впечатления

Двата тима обаче не излъчиха победител, след като „Пирин“(Гоце Делчев) поведоха в резултата в 50-та мин. чрез Иван Гушков. 10 мин. преди края „Септември“ стигна до изравняване чрез Самуил Самуилов, който се бе най-съобразителен в наказателното поле.  изравни за 1:1. До края на срещата двата тима пропуснаха удобни възможности за гол и  резултатът остана непроменен.

Тима от града край река Места попадения можеха да отбележат от сторпоцентови положения Иван Гушков, Борислав Шабанов и Ваис Вранчев.

 В състава на старшата на „Пирин“ отсъстваха някои от основните играчи, които бяха освободени, за да се готвят с мъжкия отбор преди гостуването на „Миньор“(Перник) в неделя. Така техните места бяха заети от техни съекипници от формациите на по-малките като на вратата застана роденият през 2000 г, Мартин Коджабашев 2000 г. Младите надежди, водени от Иван Макриев-Гунди обаче направиха нужното, за да компенсират разликата във възрастта със сърцата игра и пълно себеотдаване и спечелиха задоволството на феновете и своя наставник.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене