Банско с кадрови проблеми преди дербито със „Септември“(Симитли)

Трима футболисти на Банско са под въпрос за утрешното регионално дерби срещу последния в класирането на „Б“ група, разкри треньорът Иван Атанасов 

Става дума за Христо Кирев, Васил Туджаров и Петър Лазаров, които имат проблеми с разтежения и през седмицата се готвеха индивидуално. Това ги поставя под въпрос за титулярните 11, които ще излязат в двубоя на стадион „Свети Петър“. За да запази тревното покритие на терена заради тежките атмосферни условия Иначе заниманията наставникът на тима от курортния град провеждаше по-голяма част от своите тренировки на изкуствения терен в комплекс Белведере и на този с естествено тревно.

петър лазаров 1

Петър Лазаров

В отбора за мача срещу „Септември“ се завръща Любомир Витанов, чието наказание изтече и заради което отсъстваше от срещата с „Оборище“(Панагюрище) миналата седмица.

васил туджаров

Васил Туджаров

„Не ме заблуждава временното класиране на отбора на Септември Симитли. Наблюдавах мача им срещу „Лудогорец II и останах с много добри впечатления от играта на тима от Симитли. Добър отбор, изграден от класни футболисти, което означава, че ни предстои много здрав мач. В момента Банско е клуб с изградено име във футбола и сме длъжни да подходим сериозно и отговорно в поредния ни домакински мач, за да спечелим трите точки“, каза Иван Атанасов – старши треньор на Банско.христо кирев

Подготовка за мача прави и полицията в курортното градче с оглед на факта, че се очаква присъствие на фенове на „Септември“ за срещата. Всички те, както и привържениците на „козлите“ ще влизат срещу билет от 2 лв. и няма да има завишаване на цената, както се заговори в навечерието на срещата, обявиха от ръководството.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене