Седем катастрофи през изминалите почивни дни, 32 годишна от Беслен се преобърна на пътя с „Пежо“

полиция

През изминалите почивни дни на територията на област Благоевград са станали следните ПТП:
На 28.02.2014г. около 10:00 часа, лек автомобил „Пежо”, управляван от В.М./32г./ от с.Беслен, общ.Хаджидимово, движейки се по от с.Ново Ляски към гр.Гоце Делчев, излиза в ляво на пътното платно и се преобръща, като вследствие на станалото ПТП, с контузия на гръдния кош, е пострадала водачката на автомобила, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.
На 28.02.2014г. около 17:00 часа, лек автомобил „Ауди”, управляван от С.К./44г./ от гр.Симитли, движейки се по ул.”Ал.Стамболийски” в гр.Благоевград, отнема предимството и блъска пресичащата пътното платно М.С./64г./ от гр.Благоевград. На М.С. е извършен медицински преглед и е освободена за домашно лечение.
На 28.02.2014г. около 19:30 часа, водачът на лек автомобил „Ланчия Делта”, Б.И./44г./ от с.Яворница, не предприема необходимите мерки за това автомобилът да остане неподвижен след паркирането му и същият потегля самостоятелно като блъска, намиращата се на тротоара пешеходка Р.Г./26г./ от с.Яворница. Вследствие на инцидента, с фрактура на дясна предмишница и таз и без опасност за живота, е пострадала пешеходката, която е транспортирана за лечение в УМБАЛСМ-Пирогов в гр.София.
На 01.03.2014г. около 13:20 часа, на кръстовище образувано от ул.”Ал.Стамболийски” и ул.”Шаркьой” в гр.Разлог, лек автомобил „Тойота Ярис”, управляван от С.Ф./28г./ от гр.Разлог, навлизайки в кръстовището е блъснат от движещ се по път с предимство лек автомобил „Мерцедес”, управляван от Р.Р./30г./ от гр.Бобов дол. В резултат на станалото ПТП е пострадала С.Ф., която е настанена за лечение в МБАЛ-Разлог без опасност за живота.
На 01.03.2014г. около 18:05 часа, на разклона с.Мусомища – с.Ново Лески, трактор „Исеки”, управляван от неправоспособният водач Г.Х./63г./ от с.Ново Лески, излизайки на крайпътна територия, отнема предимството и се удря в движещият се по път II-19 лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от Д.С./52г./ от Р.Гърция. Вследствие на инцидента е пострадал Г.Х., който е получил охлузни рани в областта на дясна ръка и десен крак и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробата с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта на водачите е отчела наличие на 1,38 промила алкохол в издишания въздух на водача Д.С. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа, а срещу него е образувано бързо производство.
На 02.03.2014г. около 20:30 часа, в РУП-Разлог, е получено съобщение от ЦСМП-Разлог за постъпило за лечение лице пострадало вследствие на ПТП. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че пострадалият е А.С/45г./ от с.Краище, общ.Белица,който движейки се по ул.”Първа” към изхода на селото, в района на кръстовище образувано с ул.”Шеста” е блъснат от неизвестно към момента МПС. Пострадалият е с разкъсно-контузна рана в областта на главата и охлузвания по ръцете. Същият е освободен за домашно лечение, като пробата с техническо средство за наличие на алкохол в кръвта му е отрицателна.
На 04.03.2014г. около 00:50 часа, на ПП1 Е-79 в района на с.Покровник, лек автомобил „БМВ”, управляван от В.Г./34г./ от гр.Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой удря спрелият аварирал лек автомобил „Опел Корса, управляван от А.Г./47г./ от гр.Благоевград. В резултат на инцидента, с фрактура на глезена на левия крак, е пострадал А.Г., който е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград без опасност за живота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене