В зверска катастрофа7 ранени в челен сблъсък на джип и „Опел”, бременна жена в болница, 3-г. дете се размина с уплаха /ОБНОВЕНО/

эоаэаПетима души пострадаха при челен сблъсък на джип „Фолксваген” и „Опел Астра”. Инцидентът стана вчера в 14.14 ч. край якорудското село Черна Места. В МБАЛ – Разлог са транспортирани петимата пострадали, като четирима от тях са се возили в опела и по неофициална информация всички са от Якоруда. С контузия на гръден кош е 30-годишният Алиш Шольов, с контузия на главата е 22-годишният Федия Трамбусов, с фрактура на подбедрица и контузия на главата е 22-годишната Зелиха Рушина, 59-годишната Ава Муравеева е с открита фрактура на подбедрицата. Петият пътуващ в опела е с охлузни и порезни рани. От пътуващите в джипа е пострадал 39-годишният Тонино Курти от Албания, който е вуйчо на водача Бенард. В автомобила са пътували още съпругата на Бенард, която е българка, детето му и майка му. Шофьорът на джипа беше на мястото във видимо добро състояние.

„Пътувахме за Гърция, за да отидем до Албания, изведнъж колата навлезе в моето платно и не можах да избегна удара”, каза Бенард.

Всички пострадали бяха транспортирани до МБАЛ – Разлог с три линейки на спешните центрове на Разлог, Банско и Якоруда. Имаше още един мъж с порезна рана на дясната ръка. Той се е возел в опела.

На място бяха униформени от полицейското управление Якоруда и РУП – Разлог, както и пожарен автомобил. Повече от час движението беше спряно и се образува километрична колона от автомобили както в посока Разлог, така и в посока Якоруда. Част от автомобилите бяха пропуснати, преди да пристигне последната линейка, която транспортира до болницата в Разлог Тонино Курти.

Пострадала при ПТП-то е и 56-г. албанка Асия Байрами, майка на Бенард, тя е с фрактури на двете ръце и контузия на подбедрицата. Под наблюдение в разложката болница е оставена съпругата му Елена Ангелова, която е бременна във втория месец. 3-годишната им дъщеричка Ерина Байрами се отървала без наранявания, но със силна уплаха.

Без име

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене