В зверска катастрофа7 ранени в челен сблъсък на джип и „Опел”, бременна жена в болница, 3-г. дете се размина с уплаха /ОБНОВЕНО/

эоаэаПетима души пострадаха при челен сблъсък на джип „Фолксваген” и „Опел Астра”. Инцидентът стана вчера в 14.14 ч. край якорудското село Черна Места. В МБАЛ – Разлог са транспортирани петимата пострадали, като четирима от тях са се возили в опела и по неофициална информация всички са от Якоруда. С контузия на гръден кош е 30-годишният Алиш Шольов, с контузия на главата е 22-годишният Федия Трамбусов, с фрактура на подбедрица и контузия на главата е 22-годишната Зелиха Рушина, 59-годишната Ава Муравеева е с открита фрактура на подбедрицата. Петият пътуващ в опела е с охлузни и порезни рани. От пътуващите в джипа е пострадал 39-годишният Тонино Курти от Албания, който е вуйчо на водача Бенард. В автомобила са пътували още съпругата на Бенард, която е българка, детето му и майка му. Шофьорът на джипа беше на мястото във видимо добро състояние.

„Пътувахме за Гърция, за да отидем до Албания, изведнъж колата навлезе в моето платно и не можах да избегна удара”, каза Бенард.

Всички пострадали бяха транспортирани до МБАЛ – Разлог с три линейки на спешните центрове на Разлог, Банско и Якоруда. Имаше още един мъж с порезна рана на дясната ръка. Той се е возел в опела.

На място бяха униформени от полицейското управление Якоруда и РУП – Разлог, както и пожарен автомобил. Повече от час движението беше спряно и се образува километрична колона от автомобили както в посока Разлог, така и в посока Якоруда. Част от автомобилите бяха пропуснати, преди да пристигне последната линейка, която транспортира до болницата в Разлог Тонино Курти.

Пострадала при ПТП-то е и 56-г. албанка Асия Байрами, майка на Бенард, тя е с фрактури на двете ръце и контузия на подбедрицата. Под наблюдение в разложката болница е оставена съпругата му Елена Ангелова, която е бременна във втория месец. 3-годишната им дъщеричка Ерина Байрами се отървала без наранявания, но със силна уплаха.

Без име

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене