Утре ще бъдат ясни номинациите за „Жена на годината на Благоевград“

Утре, 17 март, ще бъдат оповестени имената на 10-те номинирани благоевградчанки, които ще се състезават в четиринадесето издание на конкурса „Жена на годината на Благоевград“, който се организира от Женското благотворително дружество „Македония“, клуб „Жена на годината“ и Радио Благоевград.

За поредна година ще бъдат отличени десет достойни жени, но само една от тях ще грабне приза за „Жена на годината“.

Крайният срок за номиниране на кандидатурите изтича днес, като номинации се приемат на официалния сайт на конкурса.

„Търсят се такива жени, които владеят изкуството на себераздаването, които са надарени с великото качество да творят добро за другите. Целта на този конкурс е да ги откроим и да ги посочим като добър пример“, коментира Силвия Домозетска от Радио Благоевград – един от организаторите на събитието.

„Основната цел на този конкурс е да извадим на светло и да покажем на града, обществото и на хората около нас тези жени, които освен че са много добри професионалисти в области, в които работят, имат и едно допълнително качество – това да се раздават за другите, без да очакват нищо в замяна“, допълва още Силвия Домозетска.

Церемонията по награждаване на „Жена на годината на Благоевград“ ще се проведе в деня на големия християнски празник Благовещение и Деня на благоевградчанката – 25 март.

dariknews.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене