След среднощно меле в Гоце Делчев 22 – годишен е с опасност за живота

Двама младежи, на 19 и 21 години, от Гоце Делчев са настанени в хирургичното отделение на МБАЛ „Иван Скендеров” със сериозни контузии след среднощно меле пред магазин „Германос” в центъра на града. Разправията тръгнала между И. М. от Блатска и съселянина му М. Д., от една страна, и две момчета от Гоце Делчев – Д. И., на 19 г., и Д. С., на 21 г. Веднага на мястото на боя пристигнали дежурни полицаи от РУП – Гоце Делчев, които усмирили биещите се.

В ареста на полицията в Гоце Делчев с полицейска заповед до 24 часа са задържани боксьорът И. М. и М. Д. . В МБАЛ „Иван Скендеров“ със счупен нос и травми по главата и тялото е настанен Д. И., а Д. С. е приет в болничното заведение с комоцио вследствие на нанесения му побой.

И четиримата, според първоначалната информация, преди мелето са били в една от дискотеките, която се намира до Дома на културата, което предполага, че скандалът между момчетата е започнал още там и се е пренесъл по-късно навън.

ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ОДМВР-БЛАГОЕВГРАД

На 27.02.2016г. около 02:00 часа в РУ-Гоце Делчев е получен сигнал за възникнал скандал между група лица на ул.”Търговска” в гр.Гоце Делчев. От пристигналите на място полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, на местопроизшествието са установени: 22-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, лежащ в безпомощно състояние и 19-годишен младеж от гр.Гоце Делчев с разкъсно-контузна рана в областта на лицето. Пострадалите са транспортирани за оказване на медицинска помощ в МБАЛ-Гоце Делчев, като след извършен преглед 19-годишният младеж е освободен за домашно лечение, а 22-годишният мъж е настанен за лечение с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 129, ал.1 от НК. Работата по установяването на всички лица, имащи отношение към физическата саморазправа продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене