СПЕЦИАЛНО В ТОП ПРЕСА!!!! Смяна на караула във „Вихрен“(Сандански) – очакваното се случи! Неочакваното – името на новия шеф!!!

Бившият вратар на ЦСКА и „Локомотив“(София) пое съдбините на клуба от курортния град

Феновете на отбора очакват дали ще изпълни специалистът обещанието си да помогне организационно да се изгради и школата, и клубът. Това той ще прави в поне два дни в седмицата, когато ще бъде в Сандански.

Постът му бе поверен от кмета Кирил Котев, който само преди няколко дни инициира старото ръководство на отбора начело с проф. Васил Жечев да подаде оставка, а след това дойде изборът на нов Управителен съвет. Според информацията Радостин Станев е получил всички предложение, гарнирано с обещание за всички правомощия и че ще има пълната власт във „Вихрен“.

Остава да се види как бившият вратар ще може да съвместява новите си отговорности с настоящите му в столичния „Славия“, която за него си остава основен приоритет. Всичко обаче ще добие по-окончателни очертания в близките дни, когато предстоят нови разговори с градоначалника на Сандански Кирил Котев, за да бъдат уточнени някои детайли. Подобна среща, но с президента на най-стария столичен клуб Венцислав Стефанов, също ще трябва да бъде направена, като още от сега се прогнозира, че от „белия стан“ няма да правят проблеми на Радостин Станев относно новите му ангажименти. Очаква се с вещи съвети да напътства своя помощник и новият треньор на „Славия“ Александър Тарханов.

За новия силен човек във „Вихрен“ обстановката няма да бъде нова, след като от няколко години неговото семейство живее в Сандански, а освен това той има натрупан страж и като треньор на вратарите в клуба, но по времето на Константин Динев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене