СКАНДАЛ: Изключителен натиск към Топ Преса да потули скандала със сина и брата на кандидат – кмета на гърменското село Хвостяне!

 ОТ СТРАНИЦИТЕ НА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ WWW.TOPPRESA.COM ТРЪГНА СКАНДАЛЪТ ЗА МЕРЗКАТА ШУРОБАДЖАНАЩИНА И ИЗМАМА НА ПИШМАН-ГЕРБАДЖИЯТА СЕЙХАН АХМЕДОВ!Ралица ВАСИЛЕВА

Люти заплахи и закани през влия­телни хора, пред вли­ятелни политици и откровена репресия към редакцията на най-четената медий­на група в югозапад­на България след реакция на ГЕРБ – Гърмен. Жалките мишоци, наречени гръмко местни политици, водени от лидера им Верхад Ислямов и прочул се вече като откро­вен измамник и манипула­тор кандидат-кмет Сейхан Ахмедов, се опитаха и да направят и невъзможното, само и само да запушат ус­тата на югозападния табло­ид, свързан с един уникално скандален случай. Той гръм­на от сряда на страниците на най-четената информа­ционна агенция WWW.TOPPRE­SA.COM. Раз­след­ва­щите жур­нали­сти на медийната ни група разпали­ха истински бунт в село Хвостяне, след като разкри­ха първи, че Фе­рад Ахмедов, си­нът на кандидатът от партия ГЕРБ на село Хвостяне, община Гърмен, Сейхан Ахмедов, е член на секцион­ната комисия от АТАКА в избира­телната комисия и този факт е на път да взриви поли­тиче­ското прос­тран­ство в ре­гиона. Сигнал в редакцията на Топ Преса накара нашите разследващи журналисти да се поровят за случващото се в гърменското село и не­щата излязоха патологично скандални. Версията разна­ся, че местният лидер от пар­тия АТАКА – Гърмен, е бил „подкупен със 100 лева“, за да може да включи сина на гербаджията, така че лобито му да има мнозинство в из­бирателната комисия. Целта е една – изборите да бъдат манипулирани и гербаджи­ята Сейхан Ахмедов да спе­чели с измама. Успоредно с това над повечето жители на Хвостяне се упражнява откровена репресия от стра­на на Сейхан Ахмедов и вли­ятелен човек от ГЕРБ – Гър­мен, който заплашва наред хората, че ако не гласуват за него ще стане страшно. Топ Преса се свърза с областния координатор за Югозапада на партия АТАКА, депутатът Илиян Тодоров, който от нас разбра, че синът на гербад­жията е член на секционна­та комисия и заяви, че това е незаконно, защото нямало кой да му издаде пълномощ­но. Лидерът на АТАКА – Гър­мен, Борис Грозданов бил изгонен от партията още от година назад и нямал пъл­номощно за това. Часове по-късно стана ясно, че и братът на кандидат-кметът Ибраим Рифат Ахмед също е член на въпросната сек­ционна комисия, която още толкова засили скандала и сред жителите на село Хвос­тяне дори се заговори за бунт. Това всичко размъти сериозно водата в партия ГЕРБ и на местно, и на реги­онално ниво. Натискът над нас стана страшен. По съв­падение или не в нощта, ко­гато излязоха скандалните новини за Хвостяне, сървъ­рът на WWW.TOPPRESA.COM беше атакуван и няколко часа дори сайтът беше из­вън линия. Това определено е доста съмнително, но засе­га доказателства за връзка на двата факта нямаме.

Засега е важно и друго – истината да излезе и да стане ясна поредната по­литическа машинация на ГЕРБ – Гърмен. Уважаемо ръководство на партията в Благоевград – чакаме ва­шите реакции и ви питаме – не ли време да поискате оставките на вашите хора в Гърмен?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене