Бисер Михайлов, Областен управител на Благоевград: Националният стачен комитет на Гърция ще проведе заседание на ГКПП „Кулата-Промахон“

От заместник–перфекта на Серес Йанис Моисядис научих, че Националния стачен комитет на Гърция ще проведе заседание на ГКПП „Кулата-Промахон“. Това каза за медията Бисер Михайлов, областен управител на Благоевград. По думите му, той самият се намира на граничния пункт в момента и до преди малко е бил на срещата със заместник-перфекта, на която са обсъдили обстановката на границата. „Проведохме разговор със зам. областният управителя на Серес Йанис Моисядис и с директора на полицията. По техни думи, в 12.00 часа на обяд, тук ще има заседание на Националния стачен комитет на гърците и ще бъде проведе проведат разговор”, каза областният управител. По думите му след това ще се срещне с Моисядис за да разбере какво са се договорили, какви решения са взети на срещата.
Бисер Михайлов допълни, че опашката на граничния пункт е от порядъка на около 8 км от наша страна, пропускат се леки коли и автобуси, спрени са само товарните, същото е положението и на „Илинден-Ексохи“.
Ливия НИНОВА/www.focus-news.net

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене