Четирима шофьори от Благоевград, Гоце Делчев и Краище на съд за управление на МПС в пияно състояние

Полицейските акции за шофиране в нетрезво състояние в област Благоевград продължават с пълна сила. През последните почивни дни, както и тази сутрин униформените от Благоевград, Якоруда и Гоце Делчев са задържали четирима водачи да управляват автомобили след употреба на алкохол.

Тази сутрин около 01,20 часа на ул. „Полковник Дрангов” в Благоевград е задържан от униформените 53-годишният В.С. от Благоевград, който управлявал „Рено Еспейс” с 1,90 промила алкохол. В събота около 10:20 часа по бул. ”Димитър Солунски” в областния град полицаите са спипали 24-годишния местен жител Б.К. да шофира лек автомобил „Тойота Ярис” с наличие на 1,37 промила алкохол.

Пиян водач зад волана са задържали и полицаите от Гоце Делчев вчера около 19:38 часа. Той управлявал лек автомобил „Опел Корса“ по ул. ”Кирил и Методий” в града с 1,51 промила алкохол. Задържаният водач е 56-годишният Б.П. от Гоце Делчев.

Към 22:30 часа в петък в якорудското село Юруково е задържан 33-годишния С.Б. от Краище. Пробата с дрегер установила, че той е седнал зад волана на товарен автомобил „Форд Транзит” с наличие на 1,60 промила алкохол в издишания въздух.

Четиримата нарушители са задържани със заповед до 24 часа и срещу тях са образувани бързи производство, според които ще бъдат предадени на съда за налагане на наказания и отнемане на свидетелствата им за правоуправление.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене